Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Akkor keress olyan lányt, aki hajlandó orális szexre"! - mégis hogy megy ez?
Figyelt kérdés
Ha nekem ez történetesen fontos, hogy találok ilyen lányt? Ez a téma nem kerül elő csak úgy, két, még nem járó fiatal között...
NORMÁLIS HASZNÁLHATÓ VÁLASZOKAT KÉREK.
ÉS NEM, NEM CSAK EZ FONTOS, NEM IS EZ A LEGFONTOSABB, DE EZ IS FONTOS.
KÍMÉLJENEK AZ OLYAN VÁLASZOLÓK, HOGY "HÜLYE ÖNZŐ SZEXMÁNIÁS" STB.
2011. márc. 29. 19:29
2/41 anonim válasza:
Persze érthető a kapcsolat elején nem feltétlenül muszáj erről beszélni. De én lányként úgy gondolom a lányok 95%-a benne van az orális szexbe. Főleg ha pár hónap múlva megszeret akkor biztos élvezettel fogja csinálni.
3/41 A kérdező kommentje:
na menj a francba... pont erről beszéltem... és gondolom, még viccesnek is hiszed magad... retardált barom.
kívánok hasonlóan hasznos válaszokat a te kérdéseidre!
2011. márc. 29. 19:32
4/41 A kérdező kommentje:
ez az 1.-nek szólt.
2011. márc. 29. 19:33
5/41 A kérdező kommentje:
"95%-a benne van az orális szexbe"?
Ez kicsit soknak tűnik, alapozva az ezen az oldalon kapott válaszokra is...
Sokan megpróbálni se hajlandók, és az nem csak 5 %...
2011. márc. 29. 19:34
6/41 anonim válasza:
Lutri, amikor kiderül, mivel manapság már minden csaj szinte legkevesebb egy hó alatt szétteszi a lábát, annyi idő alatt kiderül, azt meg tán csak ki bírod várni. Egyébként meg, ha ennyire fontos és ilyen elvárásod van, nem az első randin, de az a fair, ha közlöd.
7/41 anonim válasza:
Második válaszoló vagyok. Lehet sokat mondtam volna a 95%-al? :D Én úgy gondoltam volna, hogy ebben sokan benne vannak. Én neten is olyanokat olvasok mindenki olyan bevállalós aztán lehet ha oda kerül a sor nem, de ha kapcsolatot akarsz egy hónap után úgyis kiderül. Ha nem csinálja akkor még kiléphetsz a kapcsiból. Nem vagy hülye önző szexmániás, de ha erre igényed van akkor igenis olyan lány kell neked aki ezt megcsinálja. Én se maradnék olyan fiúval aki nem nyal ki. 24/L
8/41 anonim válasza:
Hát pedig én úgy gondolom, hogy ez annyira egy abszolut felesleges kérdés... Már ne haragudj! :) De ezzel nem bántani akarlak csak néha fogom a fejem, hogy emberek min képesek fennakadni. Ha találsz egy kedves, szép és aranyos lányt akibe beleszeretsz de mondjuk még nem feküdtetek le, hidd el ha szeretni fogod és mondjuk Ő nem biztos, hogy benne lesz majd az orális szexben, nem fogod csak ezért otthagyni. (Jobb esetben) De egyébként, hogy a kérdésedre válaszoljak...Ezt kideríteni nem nagyon lehet max ha kikéred a leányzó véleményét az orális szexről, de az is hülyén jönne ki a randizások során... Én például nagyon szeretek ezzel örömet okozni a páromnak én viszont egy picit szégyellős vagyok ezen a téren és bár nagyon élvezem ha a párom csinálja nekem de mégis zavarba jövök Tőle. :) De nem vagyok elutasító. És igaza volt az egyik előttem válaszolónak, hogy az orális szex ma már közel sem olyan tabu dolog mint korábban, sőt ... Nekem is nagyon sok barátnőm van aki szívesen csinálja a barátjának mert szereti és szeret ezzel örömet okozni Neki. Szóval ne félj attól, hogy ritka az ilyen lány... De talán nem erre kellene alapoznod. :)
9/41 anonim válasza:
Nem mindegy, hogy te hány éves vagy illetve hogy hány éves lányoknál próbálkozol. Én is visszataszítónak találtam az orális témát 16-8 évesen. Ma már (21) imádom úgy kényeztetni a páromat.
10/41 anonim válasza:
én spec vállalnám de csak a pasimnak:)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!