Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Akkor keress olyan lányt, aki hajlandó orális szexre"! - mégis hogy megy ez?
Figyelt kérdés
Ha nekem ez történetesen fontos, hogy találok ilyen lányt? Ez a téma nem kerül elő csak úgy, két, még nem járó fiatal között...
NORMÁLIS HASZNÁLHATÓ VÁLASZOKAT KÉREK.
ÉS NEM, NEM CSAK EZ FONTOS, NEM IS EZ A LEGFONTOSABB, DE EZ IS FONTOS.
KÍMÉLJENEK AZ OLYAN VÁLASZOLÓK, HOGY "HÜLYE ÖNZŐ SZEXMÁNIÁS" STB.
2011. márc. 29. 19:29
11/41 A kérdező kommentje:
"én spec vállalnám de csak a pasimnak:)"
miért, mégis ki másnak kéne még megtenned??
2011. márc. 29. 19:54
12/41 anonim válasza:
senkinek persze csak nem akartam h félreértsd!
13/41 anonim válasza:
Jobb esetben, mielőtt összejöttök, túl vagytok pár randin. Nem az első randira való a szexuális élet, mint beszédtéma, de a 3., 4. randin simán el lehet erről társalogni. Finoman, nem nekirontva, de lehet. Így kiderül még azelőtt, hogy összejöttök.
14/41 A kérdező kommentje:
hm, na és ha egy vallásos lány az?
2011. márc. 29. 20:07
15/41 anonim válasza:
Most nem azért lehet én vagyok más gondolkodású de világéletemben nem értettem mi köze az istentisztelethez annak h h fejezzük ki egymás iránt a szerelmünk testileg lelkileg.Jézus azt mondja szeresd felebarátaid a káma szutra megmutatja hogyan!
16/41 anonim válasza:
én is vallásos vagyok bár nem járok templomba nem is igazán imádkozok de engem a pasim ha lenne dughatna mint a lopott triciklit!
17/41 anonim válasza:
A te elvárásoddal és felfogásoddal szerintem ne akarj vallásos csajt.:D
18/41 A kérdező kommentje:
szerintem nem olyan nagy elvárás!
2011. márc. 29. 20:35
19/41 anonim válasza:
persze,h nem nagy elvárás,de sztem az 1. szex alkalmával ha elmarad az nem biztos,h azért mert a lány soha nem akarja még később se.
Csak ahhoz bensőségesebb kapcsolat,nagyon mély érzelmek kellenek. Ez pedig később alakul ki. Ha 3-4 hónap után se csinálja,akk viszont nem fogja később se.
20/41 anonim válasza:
Csak van valaki aki hajlandó bevenni a nyeles gyógyszert.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!