Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Azt hazudtam a barátomnak,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt hazudtam a barátomnak, hogy szűz vagyok :S! Mit tudok tenni?

Figyelt kérdés
nem akarom neki elmondani az igazságot mert félek h elveszítem.Kilehet jönni valahogy jól ebből a helyzetből?
2011. márc. 28. 16:50
1 2
 11/11 myukii válasza:

azért elég gáz,hogy rögtön rá támadtok" miért kellet hazudni" meg jajj ezt "beszoptad" meg az ilyesmi szövegekkel.nyilván volt rá oka,és nem csak úgy a hasára csapott,és kitalálta hogy" na én most azt hazudom neki,hogy szűz voltam.Én az ellenkező esetben voltam.Én azt mondtam a barátomnak,hogy már nem vagyok szűz.Bután gondolkodtam akkoriban még,és azt hittem hogy attól kevesebb vagyok,szégyelni valű,hogy még érintetlen vagyok.De aztán elmondtam neki a helyzetet,és megértette.azóta is nagyon jól megvagyunk.

A lényeg csak annyi: mi hamarabb mond el neki az igazat! azt is mond el neki,miért hazudtál,tudom hogy Te ezt a szíved mélyén tudod,miért mondtad azt.Ülj le,beszéld meg vele.Mert a hazudozás sehova nem vezet.Hidd el,én is tudom.Mikor ez kiderült,(nem én mondtam el neki) arra majd nem ráment a kapcsolatunk.Ha igazán szeret,és Te is őt,akkor ezt megtudjátok beszélni,csak a lényeg ne hazudj neki! Nekem elhiheted,hogy jobb az őszinteség.Remélem,tudtam segíteni.

Üdv:Myukii

2011. márc. 31. 01:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!