Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt hazudtam a barátomnak, hogy szűz vagyok :S! Mit tudok tenni?
Figyelt kérdés
nem akarom neki elmondani az igazságot mert félek h elveszítem.Kilehet jönni valahogy jól ebből a helyzetből?2011. márc. 28. 16:50
1/11 tsz-tag válasza:
háháá xD ezt benézted...ha nem teljesen satu a barátod bármit csinálsz levágja hogy hazudtál...amugy mi értelme volt hazudni?
3/11 anonim válasza:
miért hazudtad azt? úgyis észre fogja venni h nem vérzel, a fájdalmat meg tudod játszani de a többit nem hiszem.
4/11 anonim válasza:
Miért kellett hazudni? Ha szeret, úgysem hagy el ez miatt, ha meg igen, akkor nem érdemel meg. Ő szűz még? Szerintem mondd el neki az igazat, és azt is, hogy azért hazudtál, mert féltél, hogy elveszíted, szóval, amit leírtál. Észre fogja venni, hogy nem vagy szűz, persze abban is hazudhatsz, sportolás közben is átszakadhat...
5/11 anonim válasza:
ma 16:53
Nem mindenki vérzik közben. Pl. én sem véreztem, és ezt furcsálta a barátom is, pedig tudta, hogy szűz vagyok, és nem hazudtam neki.
6/11 anonim válasza:
Ne bántsátok már... egy 13 éves kislány még nem tudja felmérni, hogy helyes illetve helytelen-e hazudni. Ellenben ke.félni már tud. Szép új világ...:(
7/11 anonim válasza:
Fasza. AZ ilyenek szokták később azt hazudni, hogy a pasijától van a gyerek, közben meg félrk*rnak.
8/11 anonim válasza:
Mégis mi értelme volt hazudni? Az hogy valaki nem szűz nem jelenti azt, hogy össze vissza bárkivel bármikor.. elmondhattad volna neki a előzményeket olyan szinten, hogy pl volt egy hosszabb kapcsolatod előtte és az akkori barátoddal lefeküdtél. Nyilván ez csak egy példa, ha nem így volt nem ezt hanem az igazat. Nincs azon semmi szégyellnivaló ha valakinek van múltja. Főleg egy párkapcsolatban, ott meg végképp semmit nem szabad szégyellni vagy titkolni a másik előtt, mert ha már hazudozgatásokkal nyitsz, sose lesz normális kapcsolatotok. Próbálj éretten viselkedni, még most se késő elmondani neki. Ez lenne a helyes és ha haragszik, nem azért fog haragudni mert nem vagy szűz, hanem azért mert hazudtál neki...
10/11 anonim válasza:
Szorítsd össze a puncidat és játszd el, hogy nagyon fáj a szeretkezés... Mondjuk nem volt szép, hogy hazudtál, idővel minden kiderül, később sokkal több esélyed lesz őt elveszíteni, ha lebuksz. Többre mennél, ha leülnél vele beszélgetni, és elmondanád neki, hogy mi a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!