Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vagyok elég rámenös, vagy a párom nem veszi az adást?
A kezdeményezésröl van szo.Azt tapasztaltam,hogy a párom számára nem mindig egyértelmü ha szexelni akarok vele.Én általában finomabban szoktam megközeliteni a dolgot.Elöször csak csokolgatás,gyengéd cirogatás és esetleg utána térek a lényegre.Ilyenkor elég sürün megtörténik,hogy azt hiszi,hogy csak kicsit bujni szeretnék hozzá és elkezd mondjuk valamiröl beszélni stb.tehát nem veszi a lapot,hogy én mit is akarok valojában.Ilyenkor éltalában nekem is elmegy a kedvem az egésztöl és csalodott vagyok.Ezen kivül gyakran panaszkodik arra,hogy mindig ö kezdeményezi a szexet.Erre én mondtam neki,hogy sokszor probálkozom,de ö ezt észre sem veszi.Mindig azt hallom töle,hogy milyen jo lenne ha leteperném és rámásznék.Hogy mennyire szeretné ha én irányitanék az ágyban,megjegyzem ilyen is elö szokott fordulni,de elég ritkán.Különben is elég nyugodt tipus vagyok,nem jellemzö rám az ilyen rámenös viselkedés.Nem tudom eldönteni,hogy mi is a probléma.Én vagyok béna vagy ö nem veszi a lapot?Az lenne valojában a kérdésem,hogy a pasiknál ez igy müködik,hogy csak akkor fogja fel,hogy akcio van ha rögtön letépem rola a ruhát és megmarkolom a f*rkát?Kivánvsi lennék,hogy másoknál ez hogy zajlik!
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!