Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nem vagyok elég rámenös, vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem vagyok elég rámenös, vagy a párom nem veszi az adást?

Figyelt kérdés

A kezdeményezésröl van szo.Azt tapasztaltam,hogy a párom számára nem mindig egyértelmü ha szexelni akarok vele.Én általában finomabban szoktam megközeliteni a dolgot.Elöször csak csokolgatás,gyengéd cirogatás és esetleg utána térek a lényegre.Ilyenkor elég sürün megtörténik,hogy azt hiszi,hogy csak kicsit bujni szeretnék hozzá és elkezd mondjuk valamiröl beszélni stb.tehát nem veszi a lapot,hogy én mit is akarok valojában.Ilyenkor éltalában nekem is elmegy a kedvem az egésztöl és csalodott vagyok.Ezen kivül gyakran panaszkodik arra,hogy mindig ö kezdeményezi a szexet.Erre én mondtam neki,hogy sokszor probálkozom,de ö ezt észre sem veszi.Mindig azt hallom töle,hogy milyen jo lenne ha leteperném és rámásznék.Hogy mennyire szeretné ha én irányitanék az ágyban,megjegyzem ilyen is elö szokott fordulni,de elég ritkán.Különben is elég nyugodt tipus vagyok,nem jellemzö rám az ilyen rámenös viselkedés.Nem tudom eldönteni,hogy mi is a probléma.Én vagyok béna vagy ö nem veszi a lapot?Az lenne valojában a kérdésem,hogy a pasiknál ez igy müködik,hogy csak akkor fogja fel,hogy akcio van ha rögtön letépem rola a ruhát és megmarkolom a f*rkát?Kivánvsi lennék,hogy másoknál ez hogy zajlik!

21/L

2011. márc. 28. 14:14
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

és miért is nem nyúlsz a gatyájába?vagy ott cirógatod és úgy nem vesz a lapot?

Amúgy meg vicces vagy mert neked rosszul esik hogy nem úgy viselkedik ahogy te szeretnéd, de közebn te sem viselkedsz úgy ahogy ő szeretneé?

Vagy olyan nehéz lenne leszedni róla a nadrágot?

2011. márc. 28. 14:41
 12/24 anonim válasza:

Ja, és mert idősebb vagy attól még nem kell leszólni a fiatalabbakat, mert lehet, hogy több élettapasztalattal rendelkezik mint Te.

És, hogy ne offoljak válasz a kérdésre:

Nyugodtan csókolgathatod előtte meg cirógathatod nincs ezzel semmi gond.

2011. márc. 28. 14:41
 13/24 anonim ***** válasza:

"Ja, és mert idősebb vagy attól még nem kell leszólni a fiatalabbakat, mert lehet, hogy több élettapasztalattal rendelkezik mint Te. "

Élettapasztalattal egyik sem, max azt képzeled. hogy mivel már szexeltél így azt hiszed már hú de nagy élettapasztalaod van. :) sajnos nem nyert ez a válasz.

De hagyjuk ezt itt abba. Gyerekek vagytok még akár tetszik akár nem, attól hogy szexeltek még nem jelenti azt, hogy érettek vagytok.

2011. márc. 28. 14:44
 14/24 anonim ***** válasza:

"Amúgy meg vicces vagy mert neked rosszul esik hogy nem úgy viselkedik ahogy te szeretnéd, de közebn te sem viselkedsz úgy ahogy ő szeretneé? "

Szerintem a kérdező inkább a pettinget részesíti előnyben, mintsem azt amit a párja szeretne. persze ez nem jelenti azt, hogy néha néha nem lehetne róla csak úgy hirtelen letépni a nadrágot... Viszont az sem baj, ha néha cirógatással kezditek.

Szerintem csak a kettő közti állapotot kéne hangsúlyra helyezni, vagy megtalálni és akkor minden rendben lesz.

2011. márc. 28. 14:49
 15/24 A kérdező kommentje:
Nem arrol van szo,hogy nem vagyok hajlando teljesiteni a vágyait.Tudom,hogy ö szereti ha rámenös vagyok és ezért idönként ezt meg is teszem neki...azaz ha szexelni akarok akkor ez az egyetlen modja,hogy a párom tudtára adjam,mert ha az "én modszeremet" alkalmazom,abbol nagyon ritkán van szex a végén.Tehát valojában az a problémám,hogy mindig az ö elvárásaihoz kell alkalmazkodnom,mert ha másként probálkozom az eredménytelen...
2011. márc. 28. 14:51
 16/24 anonim ***** válasza:

Hát figyelj, az NORMÁLIS, ha egy pár tagjai simogatják egymást, anélkül, hogy szexelni akarnának. Tehát nem várhatod el, hogy leessen neki, mert lehet attól fél, hogy még a végén túl szexéhesnek tartanád, ha minden simogatásra le akarna rohanni. Viszont ha elkezd beszélni, és te betapasztod a száját (lehetőleg a száddal vagy egyéb erogén zónáddal), az le fog esni neki. Ugyanígy, ha lefekszel mellé az ágyra/leülsz a székre, és elkezded látványosan kielégíteni magadat, azt is meg fogja érteni.

Végül: ha szexelni akarsz, de elvárod, hogy téged dugjanak meg, akkor van egy rossz hírem: benned van a hiba. Ha szexelni akarsz akkor legyél készen rá, hogy te irányítasz. Az irányítást fel lehet adni, ha el akarják venni, de ha szexelni akarsz, akkor akarja annyira, hogy a kezdeményezést végigvidd.

2011. márc. 28. 14:56
 17/24 A kérdező kommentje:

szoval akkor mégis bennem van a hiba....:(

Az egyetlen alternativa esetleg az lehetne,hogy amikor én kezdeményezek,akkor az ö elvárásai szerint cselekszem,amikor pedig ö kezdeményez ráveszem,hogy az én vágyaimat helyezze elötérbe...

2011. márc. 28. 15:05
 18/24 anonim ***** válasza:

Szerintem nem kell ennyire sarkítani, hogy te vágyaid, ő vágyai.. lehet ezeket a vágyakat keverni és egy aktuson belül is lehet néha vadabbnak lenni, néha pedig gyengédnek.

Amúgy az eredeti kérdésedre visszatérve én is sokszor ezzel próbálkozok de nem mindig veszi a lapot. Ha nem akarod úgy leteperni ahogy ő szeretné, akkor lépj csak egy kicsit. Pl.csókolgasd a nyakát, a fülét, nyald végig az egyik ujját... az én barátomnak egy-két ilyen kis apróságtól egyből áll.. na olyankor csillogó szemmel ránézel, megmarkolod és ha még akkor se veszi az adást akkor csókolgasd tovább és közben szépen kapcsold ki az övét, gombold ki a nadrágját és csússz lejjebb. Ha ebből se fogja fel akkor semmiből.

2011. márc. 28. 15:14
 19/24 anonim válasza:
Szerintem a párod a domináns nőre vágyik az ágyban, ezért érti félre a te simogatós közeledésedet. Meg kell értetned vele, hogy neked úgy jó, ahogy, ha már magától nem jön rá:)
2011. márc. 28. 17:23
 20/24 anonim ***** válasza:

Hát az bnőm is csak bújik meg simogat amikor szexelni szeretne, de bevallom őszintén ez nem izgat fel szinte semennyire... Az meg már nagyon monoton és egyhangú, ha mindig én kezdeményezek... De hiába mondom mert csak ideig-óráig van hatása... Semmi olyan, hogy szexi fehérnemű, vagy hasonlók... Nekem olyankor megy el a kedvem amikor csak fekszik és várja a csodát... :S

24/f

2011. márc. 29. 11:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!