Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nem vagyok elég rámenös, vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem vagyok elég rámenös, vagy a párom nem veszi az adást?

Figyelt kérdés

A kezdeményezésröl van szo.Azt tapasztaltam,hogy a párom számára nem mindig egyértelmü ha szexelni akarok vele.Én általában finomabban szoktam megközeliteni a dolgot.Elöször csak csokolgatás,gyengéd cirogatás és esetleg utána térek a lényegre.Ilyenkor elég sürün megtörténik,hogy azt hiszi,hogy csak kicsit bujni szeretnék hozzá és elkezd mondjuk valamiröl beszélni stb.tehát nem veszi a lapot,hogy én mit is akarok valojában.Ilyenkor éltalában nekem is elmegy a kedvem az egésztöl és csalodott vagyok.Ezen kivül gyakran panaszkodik arra,hogy mindig ö kezdeményezi a szexet.Erre én mondtam neki,hogy sokszor probálkozom,de ö ezt észre sem veszi.Mindig azt hallom töle,hogy milyen jo lenne ha leteperném és rámásznék.Hogy mennyire szeretné ha én irányitanék az ágyban,megjegyzem ilyen is elö szokott fordulni,de elég ritkán.Különben is elég nyugodt tipus vagyok,nem jellemzö rám az ilyen rámenös viselkedés.Nem tudom eldönteni,hogy mi is a probléma.Én vagyok béna vagy ö nem veszi a lapot?Az lenne valojában a kérdésem,hogy a pasiknál ez igy müködik,hogy csak akkor fogja fel,hogy akcio van ha rögtön letépem rola a ruhát és megmarkolom a f*rkát?Kivánvsi lennék,hogy másoknál ez hogy zajlik!

21/L

2011. márc. 28. 14:14
1 2 3
 1/24 anonim válasza:

Szia!

Szavak végén ó, ő mindig hosszú.

Első alkalommal én sem vettem észre, hogy kezdeményez a párom, mert csak a nadrágomra rakta a kezét. Aztán a második alkalommal már elkezdte erősebben fogdosni, akkor rájöttem, hogy mit akar, azóta nem is kell kezdeményeznie, mert ha együtt vagyunk egyből tudom, hogy mit akar.

14/f ;)

2011. márc. 28. 14:25
 2/24 anonim ***** válasza:
100%
első válaszolón jót röhögtem, atyaééég xdd -.-"
2011. márc. 28. 14:28
 3/24 anonim válasza:

Ne neves;)

(nem poénból írtam)

2011. márc. 28. 14:29
 4/24 anonim válasza:

ja, még valami, én próbáltam a kérdésre válaszolni.

Már mindenki mindenre azt hiszi, hogy "FAKE' kérdés/válasz.

Sokszor, aki igazat ír azt sem hiszik el. :)

2011. márc. 28. 14:30
 5/24 anonim ***** válasza:
100%

én elhiszem, csak nevetséges 14 éves kis kölyökként úgy hívni a csajodat hogy a párom

meg eleve az is nevetséges hogy 14 éves kisgyerekek ilyen dolgokkal foglalkoznak =/

2011. márc. 28. 14:32
 6/24 A kérdező kommentje:
Esetleg van valaki,aki hajlando lenne normélisan válaszolni a kérdésemre??Köszönöm...
2011. márc. 28. 14:34
 7/24 A kérdező kommentje:
*normálisan
2011. márc. 28. 14:34
 8/24 anonim válasza:

Figyelj, ha nem tetszik valami nem kell elolvasni!

És miért ne lehetne a párom, már másfél éve együtt vagyunk, és együtt is maradunk. Ezelőtt egyikünknek sem volt barátja/barátnője. Mindketten szeretjük egymást, és mi nem úgy vagyunk mint a többiek, hogy hetente cseréljük egymást.

2011. márc. 28. 14:38
 9/24 anonim ***** válasza:

Legközelebb, ha szexelni támad kedved és nem akarod csak úgy lerohanni, mint ahogy ő akarja, akkor kezd el megint ugyanígy cirógatni, simogatni és nézz a szemébe és mondj valami tüzeset, hogy leessen végre neki, hogy te ilyenkor szexet szeretnél.

VAGY

Nekem még az a sejtésem, hogy ő tudja mit szeretnél mikor simogatod meg cirógatni kezded őt... És lehet azzal, hogy azt mondta neked, hogy milyen jó lenne ha csak úgy letepernéd...Szóval, lehet ezzel csak célozni akart azzal, hogy valójában ő ezt bírná jobban, mint a simogatást.

Na most neked kell eldöntened, hogy legközelebb mit kezdessz vele.

:)

2011. márc. 28. 14:38
 10/24 anonim ***** válasza:

Másrészt a 14 éves fiú... Nekem már végülis mindegy, úgy b@sszathatja magát szét ahogy akarja gyerekfejjel(gondolom a lány is még gyerek) már ebben az undorító perve.rz világban semmi sem számít.

Csak óvszert ne felejtsetek el használni, azért, ha eddig a szüleid nem világosítottak fel.

2011. márc. 28. 14:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!