Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ilyenkor mi van? Mire vár? Mit akar ezzel hogy nem jelentkezik?
Figyelt kérdés
Régóta ismerjük egymást..De csak most kezd alakulni a dolog kettőnk között..A múltkor beszélgetünk azt mondta nem tudja a telefonszámom..Gondolkoztam majd rá vettem maga és rá írtam egy kis cetlire és rá raktam az autója szélvédőjére!Mert úgy hallottam be vált módszer
Majd végig néztem ahogy zsebre tette de azóta semmi nem volt..
Lehet hogy csak hülyített
2011. márc. 28. 13:34
1/19 anonim válasza:
Nehéz ilyenkor leírni, hogy kiről/miről beszélsz? Kezdhetnéd úgy a mondandódat, hogy "van egy férfi" vagy "van egy nő"...
2/19 A kérdező kommentje:
Csaj vagyok...
2011. márc. 28. 13:39
3/19 A kérdező kommentje:
Bocsi csak ideges vagyok..hogy szerintetek miért nem jelentkezik...
2011. márc. 28. 13:49
4/19 anonim válasza:
érdekes módszer...
sztem várj türelemmel, de ha nem birod, akkor keresd meg...
5/19 A kérdező kommentje:
Nem tudom meg keresni mert külföldön dolgozik és csak hétvégén jár haza...Akkor marad a várás...
2011. márc. 28. 13:53
6/19 anonim válasza:
Írj neki Facebook-on, Iwiw-en vagy Myvip-en.
Vagy esetleg msn-en.
De ő nem adta meg neked a számát?
7/19 A kérdező kommentje:
De nekem meg van az övé..már régen csak nem merem felhívni...
2011. márc. 28. 14:14
8/19 anonim válasza:
Hány éves vagy és ő hány éves?Mikor raktad a cetlit oda?Mióta beszéltek és miket?
9/19 A kérdező kommentje:
Én 20...Ő 23...
4éve ismerjük egymást elég sok mindenről beszéltünk már..de kettőnkről nem rég esett szó!!
2011. márc. 28. 14:33
10/19 A kérdező kommentje:
A cetlit tegnap este..
2011. márc. 28. 14:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!