Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ilyenkor mi van? A volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyenkor mi van? A volt pasimmal megdumáltuk, hogy beszélünk, de most nem jelentkezik.

Figyelt kérdés
A volt pasim (már 8 éve szétmentünk)csütörtökön megcsörgette a telcsimet, majd felhívott hogy a zsebében volt a telója és véletlenül felhívott. Dumáltunk egy kicsit, aztán azt mondta majd dumálunk csak most nem tud beszélni. Szombaton küldtem neki sms-t hogy lenne e kedve talizni, azóta se hang, se kép. Ti ezt értitek? Ennyire nem reagál az egészre? Ne is próbálkozzak nála tovább?
2009. jún. 29. 08:43
 1/3 anonim ***** válasza:
Várd meg amíg keres. Ne te fuss utána! Egyszer biztosan hívni fog.
2009. jún. 29. 09:06
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem csak úgy mondta, hogy majd még dumáltok, látszólag nem nagyon érdekli őt a dolog. Hagyd ennyiben, ha akar keresni fog.
2009. jún. 29. 09:49
 3/3 anonim ***** válasza:
sztem egyszerűen nem érdekled. ennyi. fogadd el. azért mert aztmondta h majd dumálunk az nemazt jelenti h télleg akar is. ezcsakilyen lerázó szöveg.
2009. jún. 29. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!