Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, ti szőrtelenítetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti szőrtelenítetek ott alul? Nem kéne. (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Érdekelne az is, hogy miért olyan kevés a természetes fazonú nő? Mert szerintem (sajnos) a legtöbb hölgy csak azért csupaszít, mert azt gondolja, hogy ez ma hozzátartozik az "igényességhez". Vagy miért teszitek? Van itt még természetes, felnőttként kinéző nő?
2011. márc. 26. 20:16
1 2 3 4 5 6
 51/52 anonim ***** válasza:

Bikinivonalat epilálom/borotválom, hogy azért mégis valahogy kinézzen, többit rövidre vágom. Mondjuk 1x-2x már lecsupaszítottam, kíváncsi voltam hogy néz ki úgy :D A magam kedvéért nem fogom csinálni, de ha esedékes a szex, akkor inkább megteszem :D

Volt egy barátom, aki egész véletlenül, és váratlanul "odatalált", én meg teljesen készületlenül eléggé szép hosszúságú szőrszálakkal voltam épp, de nem zavarta őt, nem ugrott el undorában. Bár megjegyezte, hogy máskor azért jobb lenne nélküle :)

17/L

2011. ápr. 8. 22:42
 52/52 Megyeri Ivett ***** válasza:
Még soha nem borotváltam le. Pedig fiatal lány vagyok tiszta és ápoltlegyen szerintem ez a lényeg.
2011. ápr. 9. 03:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!