Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti szőrtelenítetek ott alul? Nem kéne.
(bővebben lent)
41/52 anonim válasza:
azért van ez mert a nagy gyungel nem kényelmes folyton iritálja a bőrt
2011. ápr. 8. 18:30
Én is borotválom, bár nem divatból. A ,,nehezebb,, napokon sokkal kényelmesebb és higiénikusabb is :)
Örülök azért annak, hogy nem halt ki még a normális férfigondolkodás. Köszönöm, hogy hitet öntöttél belém :)
2011. ápr. 8. 18:48
Én a bikinivonalat szedem csak, a többit rövidre vágom
egyszer megpróbáltam leszedni az egészet de nagyon viszketett és kényelmetlen volt
17/L
2011. ápr. 8. 18:54
Sokan megszokásból csupaszítanak. Alig szőrösödnek és már elkezdik leszedni, aztán folyamatosan borotválják, napi vagy heti rutin lesz az életükben a szőrtelenítés, így nem is látták még magukat soha szőrösen. Ezt a csupasz látványt és érzést szokják meg, így idegenkednek attól, hogy szőrösek legyenek. Valószínűleg még soha nem is hagyták, hogy úgy megnőjön a szőrük, hogy göndörödjön.
Én próbáltam mind a két változatot. Hetente vagy kéthetente egyszer borotválom teljesen csupaszra. Kitapasztaltam, hogy nekem hogy jó, hogyan tetszik és mennyire bírja a bőröm.
27/L
2011. ápr. 8. 19:01
45/52 anonim válasza:
Azoktól a férfiaktól kérdezem akik "dzsungel" ellenesek. Ti borotváljátok lent, hogy a lányoknak se kelljen a szőrt "köpködni"? 27/L
2011. ápr. 8. 19:25
Azért gondolják ezt így a csajok.. mert tudják hogy a "mi korosztályunkban" a srácok 95% nem szeret dzsunkelben kutatnii.. pl petingnél amikor a srác nyalja a csajt akkor nem szivesen szalja a szört.. és a csaj se szeretné a pasi szörét szopogatnii.. szal ennyit erről :D a 40 feletti nőkés pasikközt van az h. nem érdekli őket a ször.. deh 10-en évekorban gááz a Ször !!!! L/15
2011. ápr. 8. 19:25
Utolsó: Elég béna pasid lehet, ha a szőrt nyalja (vagyis a szőr helyét)
2011. ápr. 8. 19:30
Én igen ritkán borotválom teljesen csupaszra!Inkább fazonra szoktam,úgy jobb nekem,meg a pasimnak is!Sexibb,én úgy gondolom!Én sem szeretem azt ha dzsungel van rajta,de azért h állandóan sima legyen,azért nem borotválom 2 naponta:))
2011. ápr. 8. 19:52
én is borotválom, 17éves koromtól fogva, és nem pasi miatt, hanem mert nekem ugy sokkal kényelmesebb. 23/l
2011. ápr. 8. 20:07
19:52es vagyok!Hozzáteszem,az a férfi aki kívánja a párját,annak nem számít h ha van rajta 1 normálisnak mondható szőr mennyiség:)szerintem így is lefekszik vele!Legalábbis az én párom ilyen,többször volt amikor csak úgy spontán jött az együttlét,és nem volt mindenhol sima:))(jó de azért a bugyit sem nyomta ki a szőr)de így is megvolt a dolog:D
2011. ápr. 8. 22:04
Kapcsolódó kérdések: