Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, ti szőrtelenítetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti szőrtelenítetek ott alul? Nem kéne. (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Érdekelne az is, hogy miért olyan kevés a természetes fazonú nő? Mert szerintem (sajnos) a legtöbb hölgy csak azért csupaszít, mert azt gondolja, hogy ez ma hozzátartozik az "igényességhez". Vagy miért teszitek? Van itt még természetes, felnőttként kinéző nő?
2011. márc. 26. 20:16
1 2 3 4 5 6
 11/52 szamo77d ***** válasza:
100%

Én mindig is a borotválás ellen voltam. Nekem mindig va-

lamiféle védtelenség ugrik be, mikor egy pucér puncit lá-

tok. És még meg is vághatjátok magatokat a borotvával. A

punci olyan kiszolgáltatottá, védtelenné válik, ha leszedik róla a szőrt. Ne csináljátok, lányok!

2011. márc. 26. 20:45
 12/52 anonim ***** válasza:
100%

Örülök, hogy nem minden fiú/férfi van oda a csupaszért.

Én amúgy nem szoktam borotválni, mert iszonyúan viszket utána, és még fáj is.

Bikinivonalat leborotválom (azt az egyet) a többit meg időnként levágom, hogy ne legyen olyan hosszú.

2011. márc. 26. 20:51
 13/52 anonim ***** válasza:
100%
Én ugyan borotválom, mert nekem úgy sokkal kényelmesebb, de azért örülök, ha vannak olyan fiúk, férfiak, mint az utolsó:)
2011. márc. 26. 20:51
 14/52 A kérdező kommentje:
Utolsó! Hány éves vagy? (gondolom már nem vagy tini)
2011. márc. 26. 20:52
 15/52 anonim ***** válasza:
Nekem is teljesen csupasz. Eddig nekem így tetszett de mostanában már valahogy nem jön be. :D Lehet átváltok a csíkra.
2011. márc. 26. 21:00
 16/52 anonim ***** válasza:
Melyik utolsó? :)
2011. márc. 26. 21:02
 17/52 szamo77d ***** válasza:
100%

Hát persze, hogy borotválás után viszket és kipirul. És

ezt az érzést minden férfi ismeri, aki borotválkozik. Néha

úgy néz ki az ember, hogy az rémes. Még a honvédségnél is kapott az orvosoktól borotválkozás alóli felmentést az, akinek érzékeny volt az arcbőre. Nekik csak hetente egyszer kellett borotválkozni. El tudom képzelni, hogy

egy olyan érzékeny bőrterületen, mint a lányok ágyéka, milyen rossz érzés lehet borotválás után!

2011. márc. 26. 21:02
 18/52 A kérdező kommentje:

21:51-esek közül az első. :P

De szerintem jobb lenne ezután, ha mindenki írna kort is. Így egy kicsivel többet elárul.

2011. márc. 26. 21:04
 19/52 anonim ***** válasza:
Hát lehet csalódást okozom neked, de én tini vagyok. 16 éves. Egyébként még nem volt barátom, csak félek, hogy esetleg olyan barátom lesz a közeljövőben aki kiköveteli majd a csupasz puncit. Persze ez esetben sem borotválnám le..
2011. márc. 26. 21:08
 20/52 anonim ***** válasza:

Én azért borotválom,mert jobban tetszik így,így látom a puncimat.Konkrétan.Ha tiszta szőr lenne nem látnám,ráadásul gusztustalan számomra a látványa.

Szerintem semmilyen probléma nem adódik abból,ha valaki szőrteleníti ott...hiszen oké,persze védelmi szerepe van,de a mai modern világban ezt pótoljuk megfelelő tisztálkodással.

2011. márc. 26. 21:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!