Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, ti szőrtelenítetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti szőrtelenítetek ott alul? Nem kéne. (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Érdekelne az is, hogy miért olyan kevés a természetes fazonú nő? Mert szerintem (sajnos) a legtöbb hölgy csak azért csupaszít, mert azt gondolja, hogy ez ma hozzátartozik az "igényességhez". Vagy miért teszitek? Van itt még természetes, felnőttként kinéző nő?
2011. márc. 26. 20:16
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim válasza:

Azért szedik le, mert divat lett és lassan talán konvenció is lesz. De gondoljunk csak a hónalj szőrtelenítésére. Néhány évtizeddel ez előtt, az volt a k-rva, aki leszedte, mostmeg teljesen elfogadott, sőt, elvárt!

Mindenesetre azokat az indokokat nem szeretem, hogy "mert igényes" - ezzel kijelentve, hogy aki meghagyja az nem az, illetve: "mert higiénikusabb" - ami egyszerűen nem igaz.

Ez a példa is jól mutatja, hogy mennyire elszakadtunk a természettől, mert már önmagunk valójától is undorodunk. :-(

2011. márc. 26. 21:16
 22/52 anonim ***** válasza:

20:51-es vagyok.

Szamo...ra gondoltam:)

Szóval én magam miatt borotválom, de például örülnék, ha olyan pasit fognék ki, akinek nem számít ilyen dolog és így ha pl csak borostás vagyok, akkor nem kéne azon izgulnom, hogy gyorsan borotváljam-e le vagy hagggyam inkább úgy:) sokkal felszabadítóbb.

Volt már olyan pasim, aki csak a csupaszt csípte, így mindig megfelelési kényszerem volt, hogy msot jó-e így, elég csupasz-e, nincs egy-két lemaradt szőrszél...hát de egy lánynak az ilyet nem kell bemutatni.

2011. márc. 26. 21:18
 23/52 A kérdező kommentje:
Én gondoltam erre is. A borotválás nem tartós, magyarul sűrűn kell végezni, és így sem tökéletes. Akkor már nem jobb, ha mindig puha és selymes szőr fedi (időnkénti reszelősség helyett.)??
2011. márc. 26. 21:24
 24/52 anonim válasza:
sokkal "kényelmesebb" ha levan borotválva....főleg nyáron, szerintem egyik lány sem érzi jól magát a nagy melegben alul egy dzsungellel...
2011. márc. 26. 21:35
 25/52 A kérdező kommentje:
Miért mindenkinek dzsungel jut róla az eszébe? Szerintem inkább egy pamacs. :P
2011. márc. 26. 21:38
 26/52 anonim ***** válasza:
Én a nemi szőrzettel vagyok úgy hogy mindegy, amíg a többi területen karban tartja magát. :)
2011. márc. 26. 21:45
 27/52 anonim ***** válasza:
Én azért borotválom mert úgy kényelmesebb. ennyi a nagy titok. egyszerűen zavar hogy ott van és jobban érzem magam csupaszon
2011. márc. 26. 21:56
 28/52 anonim ***** válasza:
En /17,L/ mindig borotvalom...kb 13-14 eves koromtol.. nekem igy sokkal jobban tetszik...ha mar pl. egy honapig nem borotvalom le akkor idegesit.... pedig a baratom /19.F/ mindig azt keri hogy haggyam megnolni a szort...de nem...en akkor se... max csikot vagyok hajlando hagyni ottde azt is max 3-4 hetig....
2011. márc. 26. 23:12
 29/52 anonim ***** válasza:
100%

Én csak akkor szőrtelenítem, ha egy pasi mindenáron elvárja. Amúgy van, hogy egyáltalán nem is vágom le. Szerintem a borostás egyébként rondább, mint a szőrös, én meg így érzem, más máshogy...

19/N

2011. márc. 27. 00:16
 30/52 anonim ***** válasza:
Nekem a borotvált punci jön be :D
2011. márc. 27. 00:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!