Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kimenjek németbe k. úrvának?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kimenjek németbe k. úrvának?

Figyelt kérdés
tudom most sokan bolondnak néztek, de van ismerősöm aki kivinne és bárban lennénk 2 lányt visz velem együtt meg a férfi jön és meg kell feleznem vele a pénzt, és úgy kb 10 nap alatt 150 ezret keresnék forintba. csak sokmindenntől félek : verni fog, elveszi az összes pénzem, elad, nem hoz haza magyar országra, de amúgy ha emberszámba vesz akkor megéri nem? 18 /l
2011. márc. 26. 15:35
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:
Nézd meg az Elrabolva (Token) című filmet, garantálom, nem fogsz kimenni...
2011. ápr. 1. 11:49
 42/54 almighty77 ***** válasza:
100%

mielőtt belekezdel nézd meg légyszi ezt

[link]

ez nem teljesen idevág, de az a lényeg hogy a lányoknak még szerződésük is volt, de ugy elverték őket hogy 8 hónap után is látszottak a nyomai. tudom hogy ezek a lányok tudták valamilyen szinten hogy fenekelés lessz de hogy ennyire azt nem. azért linkeltem be ezt a durva dolgot, mert félsz a veréstől , ugy látom, és remélem sikerült ezzel meggyőzzelek és aki ezt olvassa és ki szeretne menni, hogy ne tegye!!!

2011. ápr. 1. 11:49
 43/54 anonim ***** válasza:
100%

hogy te milyen egy hülye buta p*csa vagy jézusom...

Egyébként meg fake

2011. ápr. 1. 11:51
 44/54 anonim ***** válasza:
egyébként hogy nézel ki??? és mit szolnál ahhoz hogyha nekem dolgoznál???
2011. ápr. 1. 12:22
 45/54 anonim ***** válasza:
100%
Én is megkeresek ennyit 10 nap alatt, de senki farkát nem látom és nem szedek össze semmi sz@rt. Takarítok jómódú családnál. Keress inkább ilyesmit, mert rossz vége lesz.
2011. ápr. 1. 12:25
 46/54 anonim ***** válasza:
2011. ápr. 1. 13:14
 47/54 anonim ***** válasza:

Ezt a hülyeséget: k.rválkodásért Németországban napi 15 ezer forint??? Itt Pesten egy óráért elkérnek ennyit a hivatásosak. Te meg mennél inkább egy ismeretlen helyre, szar pénzért, kiszolgáltatott helyzetben.

Ha k.rválkodásra adod a fejed, legalább ésszel csináld....

30F

2011. ápr. 1. 13:15
 48/54 anonim ***** válasza:
Ennyit itthon is kereshetsz.
2011. ápr. 1. 15:49
 49/54 anonim ***** válasza:
valószinü azért akar elmenni mert titokba maardna ez a melója.itthon meg kitudódna.de hiodd el nem éri meg ilyet csinálni.lehet hogy msot kecsegtető de későnbb megbánnád nagyon hogy pénzért árultad a testedet.a barátod meg ugyis megtudja mert szerintem nem leszel képes sokáig eltitkolni előle.ha kimész neharagudj de enmleszel normális.és most sem vagy az ha ilyen megfordul a fejedben ha szereted a barátodat.legalább őérte megtehetnéd hogy nem csinálsz ilyet.
2011. ápr. 1. 17:06
 50/54 anonim ***** válasza:
ha nem vagy drága akkor én vagyok az első ügyfeled!meg ha szereznél normális munkát akkor 300ezret keresnél 10 nap alatt!mert ott a csöves itt gazdag!
2011. ápr. 1. 17:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!