Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kimenjek németbe k. úrvának?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kimenjek németbe k. úrvának?

Figyelt kérdés
tudom most sokan bolondnak néztek, de van ismerősöm aki kivinne és bárban lennénk 2 lányt visz velem együtt meg a férfi jön és meg kell feleznem vele a pénzt, és úgy kb 10 nap alatt 150 ezret keresnék forintba. csak sokmindenntől félek : verni fog, elveszi az összes pénzem, elad, nem hoz haza magyar országra, de amúgy ha emberszámba vesz akkor megéri nem? 18 /l
2011. márc. 26. 15:35
1 2 3 4 5 6
 21/54 A kérdező kommentje:
úgy fogja tudni hogy dolgozok németbe de hogy mit azt nem majd beadok neki valamit és nem kiengesztelni akarom a pénzzel
2011. márc. 26. 16:20
 22/54 dag ***** válasza:
100%

16:20

Elöző vagyok! ezek vagytok ti nők!

akkor már miért nem hagyod ott most? Jobb lesz késöbb azzal a tudattal élned hogy: a kapcsolatod alatt ku.rva voltál? hogy nézel a barátod szemébe? Millió másik munka van a világon. Ne tedd tönkre az élted!

2011. márc. 26. 16:23
 23/54 anonim ***** válasza:
100%

18 évesen neked még nem tanulnod kellene? De itt nem ez a legnagyobb baj, hanem hogy ezen elgondolkoztál, 10 nap 150Ezer, már ne is haragudj, de ha logikusan gondolkozol ez nem olyan sok ám, amennyi pasi átmegy rajtad..., ha ezt csinálod ennyi időssen akkor később mi jön? :O

Mással is lehet ám pénzt keresni, ez még nem fordult meg a fejedben?

És igen, az is előfordulhat, hogy megver, megerőszakol, oda se adja az igért pénzt, és nem hoz haza!

De, ha neked ez jólesik akkor csináld, nekünk nem fáj!

2011. márc. 26. 16:25
 24/54 anonim ***** válasza:
100%
VIGYAZZ MERT LEHET H CSABDABA CSAL.....NE MENJ...HAGYD A FRANCBA A PENZT
2011. márc. 26. 16:25
 25/54 anonim ***** válasza:
100%
amúgy szerintem kamu a kérdés, általában aki kurv@nak készül, nem gyakori kérdésekre rakja fel ezt a kérdést, hogy mit is csináljon! Dolgozzál bazz+, de ne így!
2011. márc. 26. 16:35
 26/54 anonim ***** válasza:
100%

el tudom képzelni, hogy vagy kb 16 éves, eszed semmi, bátorság dögivel, lehet hogy jól hangzik, hogy elvisznek Németországba, és keresel egy csomó pénzt 10 nap alatt, és csak annyit kell tenned, hogy lefekszel néhány pasival.. csak általában ezek nem így működnek. A legtöbb helyen kihasználják a ku.rvákat.

Amúgy meg ha én k.urva akarnék lenni, biztos nem lennék senki alkalmazottja, egyrészt, mert megvan a veszélye, hogy kihasznál és fenyeget, másrészt milyen jogon kér egy pasi részesedést abból, hogy te árulod a saját tested. Ha ez a vágyad, hogy k.urva légy, szerintem hagyd ki ezt a lehetőséget, és inkább áruld a saját testedet, ne mással árultasd...

21 l

2011. márc. 26. 17:05
 27/54 anonim ***** válasza:
100%

Hülye lennél. Szüleid mit szólnak? Itthon nincs f.asz? Most komolyan arra vágysz h 600an ba.sszanak meg? És ha haza se enged? Ennyi erővel akkor már strici nélkül menj ki...

V tudok jobbat. Menj Dubai-ba. Ott milliókat kapsz egy éjszakáért. És csak leszakadt végbéllel jött haza egy nő aki kórházban ébredt fel, mert a gépen kidőlt.

2011. márc. 26. 17:26
 28/54 anonim ***** válasza:
100%

ne menj ki!

benned semmi önérzet sincs?a pénz nem boldogít és többnyire az ilyen ajánlatok nagyon rosszul végzödnek.

ismerősöm tesója is hasonló dolgokat csinált és olaszban maradt két gyerekkel egy anyaotthonban és nincs pénze meg iratai.

másrészt tuti nem szereted a barátodat ha képes lennél ilyenre.

2011. márc. 26. 18:26
 29/54 anonim ***** válasza:
100%
Mivel magyar vagy, így ha igazoltatnak, örülni fognak... kb mint a pénzkoldulás, meg hajléktalankodás. Ha nem igazolod magad az még rosszabb, ugy be is visznek... Szerintem nem éri meg.
2011. márc. 26. 22:08
 30/54 anonim ***** válasza:

egy 10esét megketyinthetlek?:D

f17 Miskolc

2011. márc. 26. 22:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!