Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kimenjek németbe k. úrvának?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kimenjek németbe k. úrvának?

Figyelt kérdés
tudom most sokan bolondnak néztek, de van ismerősöm aki kivinne és bárban lennénk 2 lányt visz velem együtt meg a férfi jön és meg kell feleznem vele a pénzt, és úgy kb 10 nap alatt 150 ezret keresnék forintba. csak sokmindenntől félek : verni fog, elveszi az összes pénzem, elad, nem hoz haza magyar országra, de amúgy ha emberszámba vesz akkor megéri nem? 18 /l
2011. márc. 26. 15:35
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:
100%
Menj ki, és maradj is kint. Hátha a barátod talál egy normálisabbat.
2011. márc. 27. 16:10
 32/54 anonim válasza:
100%

Szerintem hülye vagy ha kimennél...

1. nem kicsi a valószínűsége hogy bajod lesz

2. ha már mész ennyiért nem éri meg

3. ha már mész ne mással árultasd maga...inkább csináld egyedül

4. biztos nagyon szereted a barátodat...-.-

2011. márc. 29. 17:29
 33/54 anonim ***** válasza:
100%

Ha 10 nap után nem engednek haza, akkor már feleslegesen hívják a zsarukat. Valószínű halott leszel. Képzeld már el, még egy olyan "kisvárosban" is működnek ezek a bűnszervezetek, mint Debrecen. Majdnem beleestem a csapdájukba, csak lemondtam a találkozót szerencsére. Utólag kiderült, jól tettem.

Szóval szerintem alapból van valami kavar a fejedben, ha ilyeneken gondolkozol. De ha nem látod be, hogy ennek több a veszélye, mint az előnye, akkor csak gratulálni tudok. 18 évesen lehetne már ennyi eszed.

2011. ápr. 1. 10:49
 34/54 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem miért kellene ennyi pénzért ezt csinálnod.

Kimehetnél hajóra dolgozni,vagy pincérnek,szobalánynak,bármi másnak csak ne prostituáltnak/ 18 évesen nyelvtudás nélkül is külföldre,biztos MAGYAR közvetítőcégen keresztül is ki lehet jutni szerencsétpróbálni!Ezekkel a melókkal is meglehet keresni többszázezret hidd el!(pl dunarapszódia)

Sokan örülnének diplomával a kezükben is havi 120.ezer forintnak ma Magyarországon!

Ennyit az elméleti dolgokról.A gyakorlatban pedig igazából nincs olyan visszavonult prostituált,aki önmagávl és a családjával elégedett lenne.A legtöbbjük lepukkant kábítószeres vagy gyógyszerfüggő lesz,mert sosem tudja feldolgozni az őt ért károkat,tapasztalatokat.

Ezt akarod te 18 évesen????

Van egy szerető barátod.Képes lennél ezt feladni?18évesen rengeteg lány van,aki örülne,ha lenne barátja,akivel járhatna,randizhatna és szórakozhatna.Te meg inkább elhagynád?

A legtöbb eltűnt embert sajnos nem találják meg.Aki pedig 72órája már eltűnt,az valószínűleg már nem is él..Egyedül egy idegen országban,nagyon nehéz lenne visszaszöknöd.

2011. ápr. 1. 10:58
 35/54 anonim válasza:
menj ki,egy ribanccal kevesebb
2011. ápr. 1. 11:12
 36/54 anonim ***** válasza:
Hú de jo lesz a németeknek!
2011. ápr. 1. 11:13
 37/54 anonim ***** válasza:
100%

Javaslom nézz utána, ahogy a magyar(cig@ny) stricik bánnak a kurv@ikkal Svájcban, meg Németországban!

"csikkel égette, teherbe ejtette, majd addig rugdosta míg elvetélt" meg "egy hét után beavatva(ötvenszer megerőszakolva) eladta egy albán stricinek"

Kb. ennyi. Sok sikert! Menj öregbítsd hazánk jó hírét!

2011. ápr. 1. 11:19
 38/54 anonim ***** válasza:
A pénz nem boldogít , ha nincs :)
2011. ápr. 1. 11:20
 39/54 anonim ***** válasza:
Miért nem itthon
2011. ápr. 1. 11:21
 40/54 anonim ***** válasza:
Nem, k.urvára nem éri meg.
2011. ápr. 1. 11:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!