Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A Barátnőm 16 éves, és 8...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A Barátnőm 16 éves, és 8 hónapja járunk, és tényleg mindig nagyon kedves vagyok. HOgy kéne rávennem az orális szexre?

Figyelt kérdés
*és télleg nagyon kedves vagyok vele,nagyon imádjuk egymást,én már 5 hónapja elégitem ki őt szájjal,meg petting meg stb,amikor kinyalom azt nagyon imádja...viszont ő nem szeretne engem lesz..ni.. hát azétz pasiból vok:D,kiváncsi vok h milyen,de soha nem eröltetem,és nem is siettetem.. de mégis nincs vmi csábitó vagy jó duma,amivel rávegyem hogy ő engem szájjal?=) LÁNYOK,TITEKET HOGY VETTEK RÁ A PASIK?=)
2009. febr. 24. 21:16
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
50%
és télleg nagyon kedves vagyok vele,nagyon imádjuk egymást,én már 5 hónapja elégitem ki őt szájjal,meg petting meg stb,amikor kinyalom azt nagyon imádja...viszont ő nem szeretne engem lesz..ni.. hát azétz pasiból vok:D,kiváncsi vok h milyen,de soha nem eröltetem,és nem is siettetem.. de mégis nincs vmi csábitó vagy jó duma,amivel rávegyem hogy ő engem szájjal?=) LÁNYOK,TITEKET HOGY VETTEK RÁ A.Össze számoltad már mennyi a helyesírási hibád?Borzalom!
2009. febr. 27. 04:24
 32/34 A kérdező kommentje:
ki a fsz vagy te ?=) Nyelvtantanár? hátez hülye:)) am köszi a válaszokat:)) lányok,fiuk:)
2009. febr. 27. 15:46
 33/34 anonim ***** válasza:
29%

van aki csak okoskodni jár ide, de szóval mnincs ebben semmi megalázó, vagyis van, mégpedig az a sötétség az illető fejében aki ilyet gondol, na az valóban megalázó. De az orális szex semmiképpen, ne viccelj, minden srác megőrül érte, aki nem, az hazudik, vagy ott más gond van.

Figyi, ha nem megy szép szóval, egy az hogy te többet nem csinálod neki, kettő pedig, kap egy napot gondolkodni végül is a semmin, aztán meg meglátjátok. Ha nem, akkor letérdel eléd, két pofon, a haját megfogod és úgy. ... Sok csajszi csak keményebben élvezi, tudom.

2009. febr. 27. 21:35
 34/34 anonim ***** válasza:
100%
Ha ő nem sz... akkor én sem nyalnám. Én lány vagyok és szerintem semmi rossz nincs az orálban. Én szeretem ha csinálják és szeretem csinálni is
2009. márc. 1. 18:04
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!