Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Barátnőm 16 éves, és 8 hónapja járunk, és tényleg mindig nagyon kedves vagyok. HOgy kéne rávennem az orális szexre?
Szerintem a legtöbb csajnál előnyt jelentett pl. a helyesírás, és a rendezett mondat illetve beszéd stílus.
Amúgy ezt sajnos nem lehet erőltetni, ha valaki akarja megteszi neked, ha nem akarja nem teszi meg hiába vagy Te kedves, nem mindenki szereti csinálni.
22/f
ezt nem erőszakolhatod rá, van aki szereti van aki nem, ülj le vele beszélgess, és kiderül mit szeret és mit nem. van aki szereti van aki nem, én sem erőszakolom rá a barátnőmre, pedig már 5. éve vagyunk együtt. ha tényleg szereted akkor vársz amíg ő készen áll a szexre.
ha pedig csak a szexre fáj a fogad akkor keress egy olyan lányt aki bármit megtesz neked...
Ha nem akarja, nem tudod rávenni. Inkább kérdezd meg, mi tartja vissza, miért nem szeretné csinálni. Ez legyen az 1. lépés.
Lehet, hogy csak attól fél, hogy a szájában mennél el. Az meg könnyen kiküszöbölhető, ha a kezével fejezi be. Lehet fürdés közben/után engedékenyebb lenne. Lehet ha mondjuk tejszínhabot kéne lenyalni róla, tetszene neki...Tehát vannak itt tippek, amikkel rá lehet vezetni. Szal lehet itt kompromisszumot kötni, csak derítsd ki, mi akadályozza meg benne, hogy így elégítsen ki téged.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!