Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A Barátnőm 16 éves, és 8...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A Barátnőm 16 éves, és 8 hónapja járunk, és tényleg mindig nagyon kedves vagyok. HOgy kéne rávennem az orális szexre?

Figyelt kérdés
*és télleg nagyon kedves vagyok vele,nagyon imádjuk egymást,én már 5 hónapja elégitem ki őt szájjal,meg petting meg stb,amikor kinyalom azt nagyon imádja...viszont ő nem szeretne engem lesz..ni.. hát azétz pasiból vok:D,kiváncsi vok h milyen,de soha nem eröltetem,és nem is siettetem.. de mégis nincs vmi csábitó vagy jó duma,amivel rávegyem hogy ő engem szájjal?=) LÁNYOK,TITEKET HOGY VETTEK RÁ A PASIK?=)
2009. febr. 24. 21:16
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
45%

Hát azért én akkor is csak a prűdséget vélem felfedezni na meg a csajszi pofátlanságát, hiszen ő meg jajde élvezi ugyanezt.

Ne vicceljetek már, mégis mi ebben az undorító ????

Valaki magyarázza már el nekem! Ha így vesszük, akkor tényleg, szexelni "simán" se szabadna, mert elég undorító ... Na azért nyilatkozott itt úgy lány, hogy ő imádja:-) Neki örülök, sztem csakis nyitottság, felfogás kérdése, ugyanis, nekem nehogy valaki azt mondja undorító, ugyan már. A srác nem mondhatná akkor ugyanezt ?? Jó, én biztos drasztikus vagyok, de én ezt annak venném, hogy pont én vagyok az akit a csajszi kihasznál, ne is haragudjatok.

Valóban igaza van annak is aki azt kérdezte, hogy akkor mégis mi a frászt csináltok akár előjátékként? :-) Látod, ennyire szélsőségesen vagy nyitott valaki vagy prűd de nagyon ... Mindenesetre sztem sokkal több fiú gondolkodik úgy, hogy "tök alap és evidens", és srácoktól hallom, hogy ők is megcsinálják bár csakis a lány kedvéért mert baromira nem élvezik ők maguk, ezt nem egytől hallottam, és én is kb így vagyok vele.

És egyúttal meg vagyok döbbenve, hogy 16-18 éves létedre léteznek még ennyire prűd fiatalok, hogy a szex kimerül abban, hogy közösülés és kész? ááááááááááá ha az orális szexet egy csajszi undorítónak tartja, akkor sztem ott pszichológus kellene, mert valami nagyon nem oké.

Tamás

2009. febr. 25. 10:23
 22/34 anonim ***** válasza:
100%
Beszéld meg vele és amíg nem mond normális indokot (azért, mert, csak kizárva), addig ne hagyjad.
2009. febr. 25. 10:56
 23/34 anonim ***** válasza:
100%

egyet értek egy pár előttem szólóval.

ha szeretek valakit semmitől sem undorodom. nálam ez tök természetes

2009. febr. 25. 10:59
 24/34 anonim ***** válasza:
100%

hali az előző vagyok, csak véletlenül belekontárkodtak.

tovább: ha a másik beteg akkor is ápolod és betegség közben is vannak undorító dolgok, amelyeket másoknak nem csinálnál meg. nálunk ez oda-vissza működik az első perctől és anélkül is megtesszük a másiknak, hogy viszonzást várnánk el tőle. lehet ezt sok mindennek nevezni prüd és nem szeretem stb. egyszerüen elfogadás kérdése az egész.

2009. febr. 25. 11:04
 25/34 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a barátnőd csak simán éretlen,ez ellen meg nem tudsz mit tenni.Látod vannak 20-30 éves emberek is,akik annyira éretlenek,hogy megalázónak tartják az örömszerzést.Nem azt kérdezte,hogy hogyan vegye rá a lányt,higy a szájába sz@rhasson,hanem hogy bekapja amit bekell.Nem értem,ez miért undoritó,és megalázó dolog,egy ugyanolyan testrész mint bármely másik.Szerintem aki megalázónak tartja annak komoly önértékelési problémái vannak,esetleg kellemetlen élménye ezzel kapcsolatban.Vagy cska egyzserűen fiatal.
2009. febr. 25. 14:37
 26/34 anonim ***** válasza:
93%

Próbáld ki azt hogy akkor tese csinálod neki, és ha megkérdezi hogy miért akkor teis megkérdezheted hogy ő neked miért nem.

De semmiképpen ne szakits vele emiatt.Végülis a kapcsolat nem arrol szol hogy leszop e a barátnőd:)

krisztah

2009. febr. 25. 17:06
 27/34 anonim ***** válasza:
46%
Egyetértek az utolsókkal. Miért lenne már megalázás az örömszerés? Bezzeg ő Téged nem aláz meg mi? Ez király ... Megmondom a frankót, tetszik vagy nem tetszik, nem azért mert a szex körül forog 100%-ban minden de igen is alappillére a kapcsolatnak, megalázást pedig nem látok benne, úgyhogy én azt mondom, azonnal szakítanék. Tudod ki könyörögne neki ezért ami természetes? Hát ........ Na ma még a végén aludni se tudok emiatt .... Figyusz sztem 15 perc elég arra, hogy összepakold a holmiját, nem kell könyörögni, mehet amerre akar, aztán majd találsz olyan csajszit akinek ez teljesen természetes. De az is lehet, hogy elgondolkodik a kis mucuska aztán netán még észhez tér ...
2009. febr. 25. 22:24
 28/34 anonim ***** válasza:
100%
Haverokkal beszéltük, és tulképpen egyikünk se annyira szereti, csak a bnője miatt mégis megteszi. Na puff. Sztem teljesen jogosan elvárható, hogy a kedves bnő is megtegye, ez egyszerűen önzőség a részéről. Kész.
2009. febr. 26. 09:34
 29/34 anonim ***** válasza:
100%

Hát engem pl nem kellett nagyon rávenni, mert én is akartam, mégis azért kicsit húztam az időt, mert szégyenlős voltam, és ugy éreztem zavarna ha közben nézne miközben csinálom neki. Így először 69-esbe csináltuk, így megoldódott ez a gond is. Azóta meg egyszerűen imádom neki csinálni, teljesen beindulok tőle!! Hmmm, isteni :D:D:D

Szal lehet nektek is így kéne csinálni. Mondjuk, mondd azt neki, hogy először csak kézzel csinálja, és lehet miközben te csinálod neki annyira fel fog izgulni hogy nem fog tudni ellenállni neked. :d

2009. febr. 26. 11:33
 30/34 anonim ***** válasza:
54%
Na végre egy klassz csajszi ...:-)
2009. febr. 27. 00:49
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!