Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A Barátnőm 16 éves, és 8...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A Barátnőm 16 éves, és 8 hónapja járunk, és tényleg mindig nagyon kedves vagyok. HOgy kéne rávennem az orális szexre?

Figyelt kérdés
*és télleg nagyon kedves vagyok vele,nagyon imádjuk egymást,én már 5 hónapja elégitem ki őt szájjal,meg petting meg stb,amikor kinyalom azt nagyon imádja...viszont ő nem szeretne engem lesz..ni.. hát azétz pasiból vok:D,kiváncsi vok h milyen,de soha nem eröltetem,és nem is siettetem.. de mégis nincs vmi csábitó vagy jó duma,amivel rávegyem hogy ő engem szájjal?=) LÁNYOK,TITEKET HOGY VETTEK RÁ A PASIK?=)
2009. febr. 24. 21:16
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
XD hány éves vagy?:D de te is kiváncsi vagy rá h milyen nem?:D vagy te máér tudod h milyen?:D
2009. febr. 24. 21:31
 12/34 anonim ***** válasza:
100%

Én lány vagyok és nem kellet soha rávenni,csináltam én magamtól is a pasimnak.Úgy vagyok vele hogy jobban szeretek szopni mint azt ha engem nyalnak.

krisztah

2009. febr. 24. 21:33
 13/34 anonim ***** válasza:
100%
én is igy vagyok vele.de az egyetlen kikötésem,hogy ne a számba menjen el.azt kérdezném azoktól akik nem csinálják orálisan,náluk mi az előjáték?kézzel?vagy hogy?
2009. febr. 24. 21:54
 14/34 anonim ***** válasza:
98%
16 évesen én sem csináltam volna. Ehhez érni kell. Ha akarja, egy idő után kérés nélkül magától is oda fog vándorolni. Légy türelmes.
2009. febr. 24. 21:57
 15/34 anonim ***** válasza:
100%
az is lehet h azt hiszi h neked lenne kellemetlen és ezért nem teszi. nekem pl a barátom a kapcsolat elején azt mondta h ez olyan gusztustalan dolog h utána a saját ízemet érezzem a számban ha megcsókollak! persze azóta egyszer megcsináltam neki, és annyira be volt indulva h ha akart vna se tudott vna nemet mondani :)
2009. febr. 24. 22:01
 16/34 anonim ***** válasza:
24%

Na hát mondhatom durva. Te csinálod a csajszinak, neki meg eszébe se jut. Én teljesen megértelek, és már rég kiraktam volna a szűrét a frászba. Tudod kivel szórakozzon?? Hihetetlen mai is mennyi prűd csaj van de akkro tudnám az miért tetszik neki, ha te őt ...... Hát kedves kis bnő .... Mondom, én kitenném ... Játsszon mással.

Tamás

2009. febr. 24. 22:06
 17/34 anonim ***** válasza:
43%

Na azért van itt normális csajszi is látom :-)

Amúgy ISTENIIIIIIIIIIII, jobb mint a "sima" szex, esküszöm ...

Tamás

2009. febr. 24. 22:10
 18/34 anonim ***** válasza:
91%

kedves tamás!

mint tudjuk a szexnek 2 szabálya van

1. nincsenek szabályok

2. csak olyat tégy ami nem aláz meg

igen picit fura h a lány hagyja magát kielégíteni és ő nem viszonozza, de talán mégsem így kéne lereagálni a dolgot. ezzel arra akartál célozni h a srác állítsa kényszerhelyzet elé a csajt? nem gondolod h ez a tipikus "ha nem fekszel le velem akkor szakítok" célzatú fenyegetés amely sértő és arról ad tanúbizonyságot h a lány csak arra kell? a kapcsolatnak fontos része a szex de nemcsak abból áll! a barátom képes volt kivárni azt az 1 évet amíg engedtem magam pedig 19 éves vagyok! ha nem várt volna, akkor valszeg ott hagytam volna, mert ilyen dolgokkal nem lehet egy lányt zsarolni! (az megint más kérdés h én előtte kielégítettem orálisan, mert így volt természetes) jobb ha tudod h csak azért teszi meg mert fél h elhagyod, közben esetleg undorodik?

2009. febr. 24. 22:12
 19/34 anonim ***** válasza:
97%

Sok mindenhez idő kell a szexben,szerintem ehez is!

Én 18 voltam,gyertyafényben a fürdőkádban!

M

2009. febr. 25. 06:54
 20/34 anonim ***** válasza:
97%
Ha nem szereti, nem szabad erőltetni. Engem nem kellett rávenni, mert szerettem volna csinálni. A párom (férfi) meg nekem nem szereti csinálni az orális szexet. Ebből gondolom, hogyha valaki vmit nem akar, akkor azt úgysem fogja örömmel és lelkesedéssel csinálni. Szóval kár erőltetni. Van még ezen kívül ezer más mód, hogy jó legyen neked.
2009. febr. 25. 08:01
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!