Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A lányok miért utálják a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok miért utálják a prostikat?

Figyelt kérdés
Egy vicces haverom szerint azért mert konkurencia. Van aki tud értelmes válasszal szolgálni?
2011. márc. 24. 22:28
1 2 3 4 5 6
 51/57 anonim ***** válasza:

"Ez a "csúnya" fiú csak "csúnya" lányhoz való, és fordítva is egy ökörség. Nincsenek csúnya emberek, csak nem tetszik mindenki mindenkinek. Szerencsére."

szar hírem van! Van ilyen. ÉS erős gyanú h közéjük tartozol te is...

2011. márc. 26. 00:12
 52/57 anonim ***** válasza:

00:12

A szépség és a csúnyaság relatív. Ezért nincs csúnya ember. Neked is csak a lelked az :P

Én pedig szép vagyok :)

2011. márc. 26. 00:21
 53/57 anonim ***** válasza:
Nos, ezt a két véleményt én összegyúrnámXD Ugyan is egy személynek illetve mindenkinek más a külsőség. Mindenkinek van csúnya és szépség kategória, de ténylegesen tényleg nem létezik ilyen. Mivel ami neked csúnya az másnak lehet szép, ezért globálisan senki se csúnya vagy szép. Tehát ez személy függő. Értelmetlen ezt megvitatni, mert van is meg nem is:) csak néző pont kérdése.
2011. márc. 26. 00:39
 54/57 anonim ***** válasza:

00:39

Ez így igaz.

Személy szerint arra gondoltam, hogy kijelenteni valakiről, hogy szép vagy hogy csúnya, nem lehet.

Maximum azt állíthatom valakiről, hogy nekem tetszik vagy nem tetszik, illetve másképp, hogy SZERINTEM szép vagy nem szép.

Ha jól sejtem ugyanarról beszélünk :)

2011. márc. 26. 00:48
 55/57 anonim ***** válasza:
Én nem utálom őket,csak föl nem foghatom,hogyan süllyed valaki ilyen szintre...inkább sajnálom őket.
2011. márc. 26. 22:03
 56/57 anonim ***** válasza:

Halkan megjegyzem, hogy egyes pasiknak az sem elég ha mindent megkapnak otthon az asszonytól. Ugyanúgy prostiznak az út szélén, mert nekik az kell, mert az jó.

Tudnám, hogy az ilyenek minek születnek meg?!

2011. márc. 29. 15:56
 57/57 adan21 ***** válasza:
undorító meg érdemlik a prostik a halált fúj! azért
2017. aug. 18. 20:07
1 2 3 4 5 6

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!