Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok miért utálják a prostikat?
Figyelt kérdés
Egy vicces haverom szerint azért mert konkurencia. Van aki tud értelmes válasszal szolgálni?2011. márc. 24. 22:28
1/57 anonim válasza:
én nem utálom őket :) Ez is egy munka :)
L
3/57 anonim válasza:
Én nem utálom őket. Nem is ismerek egyet sem, nem bántott egyik sem, nincs okom utálni őket.
Nem konkurencia, nem ugyanazt az ipart űzzük. :)
4/57 anonim válasza:
höh...amikor megláttam a kérdést rögtön ezt akartam leírni, hogy konkurencia, de mire ide beléptem már láttom a barátod leelőzöttXD Ám tényleg konkurencia miatt:D
5/57 A kérdező kommentje:
Én arra tudok gondolni, hogy az ilyen 23-28 éves félénk, de egyébként értékes férfiak inkább feléjük fordulnak, mert ez a könnyebbik út.
2011. márc. 24. 22:33
6/57 anonim válasza:
Neked is konkurencia egy kigyúrt pasas, ha nem vagy olyan:) Íme női változatban:) Bizony ellenfelek a nőknek.
7/57 anonim válasza:
Nem hinném, hogy ez komoly indok lenne. Valóban, elképzelhető, hogy sok félénk, de értékes férfi náluk köt ki, de nem hiszem, hogy a nők különösebben bánnák azokat, akik így "tűnnek el" a színről. A félénk férfiak ugyanis nem kellenek nekik, legyenek akármilyen értékesek is.
8/57 anonim válasza:
Mér kéne szeretni őket? Pénzért árulják magukat, mindenféle betegséget terjesztenek. Én rohadtul utálom őket és férfi vagyok
9/57 anonim válasza:
Kedves utolsó, a kérdező azokra a lányokra gondolt akik utálják a prostikat és nem a nők párválasztási szokásait kérdezte:)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!