Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok miért utálják a prostikat?

23.15
Azt megmondanád légyszíves, hogy mit csináljon az, akit sorozatosan visszautasítanak a lányok? Könnyű annak beszélni, akinek semmi ilyen gondja nincs.

23:41
Hát igen, ha a lány nem utasít vissza, akkor akár kér érte pént, akár nem, k*rva vagy r*bacn. Ha komoly kapcsolatot, vagy férjet akar, akkor rád akaszkodik, megfolyt.
A pasiknak meg létszükséglet, nekik mindent lehet, attól menők.
De az én szememben az aki prostihoz jár, az nem férfi, csak egy két lábon járó pénisz.

23.50
Ne legyél már ilyen hülye és ne forgasd ki az ember szavait! Ismerek olyan srácot, aki prostival volt először, mert félénk volt és a csajok le se sz@rták. Ennyi az egész.

23:57 vagyok:
abból a szempontból se tartanék tőlük, hogy a párom hozzájuk járkálna, engem megcsalna. Hisztimentes, házias kedves barátnő vagyok, adok a megjelenésemre itthon a 4 fal között is-az ágyban pedig egy igazi k*rva vagyok- ha minden nő betartaná ezeket az alapszabályokat, a kapcsolatban élő férfiak nem járnának k*rvázni, ilyen egyszerű.

00.03
Te nemcsak barátnő vagy, hanem istennő is! Irigylem a barátodat! :))

23:57
Félénk. És ez volt a megoldása. Gratulálok neki, meg is érdemli. Egy élmény lehetett.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!