Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok miért utálják a prostikat?
én nem utálom őket, hanem sajnálom.. sose lennék a helyükben. amúgy egy kicsit lehet h b@sszák a "normális" lányok agyát, mert mindig a középpontban vannak. de csak el kell gondolkozni ilyenkor, hogy vajon megéri? nekem ugyan nem érné meg
19L
Mert lealacsonyítja a női nemet. A nők sokat harcoltak azért, hogy egyenrangúnak lehessenek a férfiakkal. Erre jön néhány nő, és pár forintért sutba dobja az egészet.
26/F
Én nem utálom őket.
Azoktól a férfiaktól undorodom, akik prostikhoz járnak, akarnak járni, kipróbálják, stb.
22:46
Olvasd el Havas Henrik - K*rvaélet c. könyvét
(Ki kell csillagoznom, hogy elküldje :D )
A korabeli Angilában a nők nem léphettek be a kávéházakba, ahol a férfiak úgymond spirituálisan töltődhettek. Valójában a kávéházak tele voltak prostituáltakkal, a feleségek pedig síránkoztak, hogy a férjeik k*rvákkal töltik az éjszakát és állandóan "kávézni" járnak el, s mikor hazaértek és megkérdezték őket, hogy vannak, ők csak annyit feleltek: "bocs, de most ittam egy csésze kávét". :P
A történet lényege, hogy féltékenyek voltak. Innen és még sok más indokból ered ez az utálat szerintem.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!