Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lehet dokihoz kéne fordulnom?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet dokihoz kéne fordulnom? Mi ez a dolog velem?

Figyelt kérdés

Kérem azt aki olvassa hogy ne viccelje el, mert tök szar! Van ez a problémám, hogy olyanok hoznak izgalomba, hogy be vagyok zárva, pl egy cellába, meg vagyok bilincselve, és a nevelők nádpálcával fenyítenek ha rossz vagyok. Na most ez lehet vicces lehet sokaknak, de nekem nagyon nem az. nagyon rossz,. mert félek hogy soha senkim nem lesz így. igazából nem vagyok rossz gyerek, nem szeretek piálni sem, és szeretnék majd családot, de nem tudok felizgulni lányra, egyáltalán, csak ilyen dolgokra. mit lehet ezzel tenni? lehet dokihoz kéne mennem? de ha dokihoz megyek akkor a szüleimet be kell vonnom, és az hihetetlen gáz lenne:S

Boy

2011. márc. 23. 20:15
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

Szia :)

A levélből nem derült ki hogy hány éves vagy . :( egyébként szerintem ezzel a "problémával" (már ha ez az...) szerintem szexuál pszichológushoz érdemes fordulni. Erről nem kell tudnia a szüleidnek. Egyébként azt gondolom, hogy ha fiatal vagy, akkor kinövöd. Voltál már lánnyal? Mert ha még nem, hidd el, hogy egy valódi női test látványa is izgalomba tudna hozni :) Egyáltalán ne keseredj el, mert sokan vannak akik különböző dolgokra buknak... Engem is vonzz egy két fura dolog, de nincs ebben semmi rossz! Fel a fejjel :)

22/L

2011. márc. 25. 16:52
 32/33 A kérdező kommentje:
próbáltam már lánnyal, de nem ment:(
2011. márc. 25. 17:01
 33/33 A kérdező kommentje:
Azért megkérdezném, nincs sok pénzem, viszont magán tanuló vagyok, és diák munkázom most, szal azért majd csak lesz egy kicsi. ha szeretném ezeket kiélni, pl hogy bezárnak napokig, meg elfenekelnek, ilyenek, azt hol tudom, és mennyiért? mert olvastam valami olyat hogy lehet ilyent.
2011. márc. 25. 17:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!