Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lehet dokihoz kéne fordulnom?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet dokihoz kéne fordulnom? Mi ez a dolog velem?

Figyelt kérdés

Kérem azt aki olvassa hogy ne viccelje el, mert tök szar! Van ez a problémám, hogy olyanok hoznak izgalomba, hogy be vagyok zárva, pl egy cellába, meg vagyok bilincselve, és a nevelők nádpálcával fenyítenek ha rossz vagyok. Na most ez lehet vicces lehet sokaknak, de nekem nagyon nem az. nagyon rossz,. mert félek hogy soha senkim nem lesz így. igazából nem vagyok rossz gyerek, nem szeretek piálni sem, és szeretnék majd családot, de nem tudok felizgulni lányra, egyáltalán, csak ilyen dolgokra. mit lehet ezzel tenni? lehet dokihoz kéne mennem? de ha dokihoz megyek akkor a szüleimet be kell vonnom, és az hihetetlen gáz lenne:S

Boy

2011. márc. 23. 20:15
1 2 3 4
 1/33 Moszuke ***** válasza:

az ilyesmi nem gyógyítható szerintem.

beteg az agyad.

talán egy pszichomókus.. talán..

2011. márc. 23. 20:17
 2/33 A kérdező kommentje:
tudom:( nomrális ember nem izgul ilyenekre. nem tom mi a bajom.
2011. márc. 23. 20:19
 3/33 anonim ***** válasza:

Hagyd már ez csak fétis és hidd el van olyan csaj akinek tetszik az ilyesmi :D Nincs semmi ha tetszik az SM ez nem gáz :D Az a gáz ha szarul érzed magad miatta :D

17/F

2011. márc. 23. 20:19
 4/33 anonim ***** válasza:

Kellemetlen. Te biztos nagy SM rajongó leszel nagykorodban, mivel orvoshoz tuti nem fogsz elmenni.

Majd találsz valami nőt aki élvezi, hogy megver, ergo megtalálja a zsák a foltját.

26/F

2011. márc. 23. 20:20
 5/33 anonim ***** válasza:

mjad ha egy lágy hozzád ér, és akkor sem vered fel a sátrat akkoress kétségbe:)

én sem tudtam elképzelni, hogyan tudnék felizgulni a másik testére/érintésére, mert hiába képzelődtem nem éreztem.

aztán kipróbáltam, azóta csak azt tudom elképzelni:)

2011. márc. 23. 20:20
 6/33 anonim ***** válasza:
hát, némileg engem is izgat a szado-mazo szal, sztem ne aggódj emiatt, biztos van olyan nő aki szívesen "bünteti meg" a barátját:D
2011. márc. 23. 20:22
 7/33 A kérdező kommentje:
honan tod hogy nem megyek el dokihoz? de majd csak ha a szüleimet már nem kell belevonnom.-
2011. márc. 23. 20:22
 8/33 A kérdező kommentje:
jó, de ez akkor sem normális. egy normális ember nem egy jkavítóba vágyik, ahol verik, inkább irtózik az ijentől. énmeg ilyenekre izgulook:S :(
2011. márc. 23. 20:24
 9/33 anonim ***** válasza:
De igen normális és egy pszichológus azt mondaná h éld ki a vágyaidat nem pedig elfojtsd őket :D Ha tagadod ha nem, ezzel nincs semmi baj :D
2011. márc. 23. 20:25
 10/33 anonim ***** válasza:

"Van ez a problémám, hogy olyanok hoznak izgalomba, hogy be vagyok zárva, pl egy cellába, meg vagyok bilincselve, és a nevelők nádpálcával fenyítenek ha rossz vagyok."

Figyu, ez tök jópofa duma, már csak azt áruld el, mikor/hogy kerültél ilyen helyzetekbe?

Ez nem szexuális ismerkedési oldal, ha privát üzeneteket remélsz ettöl azt javaslom ne itt tedd, vannak ismerkedési oldalak, szexuális beállítottságra is lehet szűkiteni.

Ha nem erröl van szó, akkor pedig ez egy kamukérdés.

2011. márc. 23. 20:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!