Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet dokihoz kéne fordulnom? Mi ez a dolog velem?
Kérem azt aki olvassa hogy ne viccelje el, mert tök szar! Van ez a problémám, hogy olyanok hoznak izgalomba, hogy be vagyok zárva, pl egy cellába, meg vagyok bilincselve, és a nevelők nádpálcával fenyítenek ha rossz vagyok. Na most ez lehet vicces lehet sokaknak, de nekem nagyon nem az. nagyon rossz,. mert félek hogy soha senkim nem lesz így. igazából nem vagyok rossz gyerek, nem szeretek piálni sem, és szeretnék majd családot, de nem tudok felizgulni lányra, egyáltalán, csak ilyen dolgokra. mit lehet ezzel tenni? lehet dokihoz kéne mennem? de ha dokihoz megyek akkor a szüleimet be kell vonnom, és az hihetetlen gáz lenne:S
Boy
ugyan. van ennél gázabb is. gondolja arra, van aki arra izgul hogy a hátára szaarnak és szétverik strandpapuccsal.
lazább smbe pedig sok nő simán belemegy.
te vagy rágerjedve és mi képzeljük el helyetted?
hogy ne játszanád el. nem értem mit nem tudsz ezen elképzeni.
áh ugyan már.. nekem láb fétisem van.. és még se szégyenkezem miatta.. semmivel sem jobb egy gombás, repedt sarkú lábat elképzelni miközben nyalogatod vagy közé teszed a farkad, vagy a mellkasodra taposnak vele vagy akármi, mint az, hogy agyonvernek és kibilincselnek.
az viszont gáz ha a lányok nem izgatnak csak az erőszak:)
engem a láb mellett a lányok is izgatnak:)
csak a lábak vmi perverz örömöt okoznak... teljesen más szintűt mint egy csók vagy d*gás:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!