Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lehet dokihoz kéne fordulnom?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet dokihoz kéne fordulnom? Mi ez a dolog velem?

Figyelt kérdés

Kérem azt aki olvassa hogy ne viccelje el, mert tök szar! Van ez a problémám, hogy olyanok hoznak izgalomba, hogy be vagyok zárva, pl egy cellába, meg vagyok bilincselve, és a nevelők nádpálcával fenyítenek ha rossz vagyok. Na most ez lehet vicces lehet sokaknak, de nekem nagyon nem az. nagyon rossz,. mert félek hogy soha senkim nem lesz így. igazából nem vagyok rossz gyerek, nem szeretek piálni sem, és szeretnék majd családot, de nem tudok felizgulni lányra, egyáltalán, csak ilyen dolgokra. mit lehet ezzel tenni? lehet dokihoz kéne mennem? de ha dokihoz megyek akkor a szüleimet be kell vonnom, és az hihetetlen gáz lenne:S

Boy

2011. márc. 23. 20:15
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
Becsület szó hogy ez nem kamu! néha szoktam olyat kiírni poénból, de ez komoly!
2011. márc. 23. 20:40
 22/33 anonim ***** válasza:
Ok, akkor az SMben lehetnek maszkok meg ilyen bőrcuccok, de az nem szükséges kellék, azt úgy hívják, hogy leather (bőr) fétis, ez csak egy pici része az SMnek. De egyébként is, a saját játékodba azt teszel amit akarsz nem kell maszkokat ha nem akarsz :P Erre nincs szabály h hú ezt most így kell és akk ha nem úgy csinálod megbüntetnek :D
2011. márc. 23. 20:44
 23/33 A kérdező kommentje:
értem csak tudod, inkább olyanokat szoktam látni akik ilyeneket is csinálnak. de ez nagyon nem tetszik, sőt taszít. de ez a dolog is elég beteges ami most van. és ezt am soha nem tudom kiélni, nem lehetek napokig bezárva valahova......-.-
2011. márc. 23. 20:45
 24/33 szamóca. ***** válasza:

jahjaj hagykérdezekvalamit...

mondcsak...a képzeletedben a nevelők...olyan...igazi öreg, szőrös apácák...?

2011. márc. 23. 20:46
 25/33 A kérdező kommentje:
nem apácák, lehetnek férfiak, meg nők is....ez nem játszik. mert nem izgulok fel a fiúkra, meg a lányokra, csak erre:(
2011. márc. 23. 20:47
 26/33 anonim ***** válasza:

"és ezt am soha nem tudom kiélni, nem lehetek napokig bezárva valahova"

Miért nem? Egyébként hidd el, a fantázia más mint a valóság. Én is azt hittem h hú de keményen szeretem az SMet aztán amikor odakerültem kiderült h sokkal jobban fáj mint ahogy tűnik stb szal most úgy vok vele h lightos SM belefér de ennyi... szal hidd el ha ott lennél te se vágynál arra h napokig be legyél zárva.

3-4 óra játék bőven elég mindenkinek, hidd el. A fantázia kicsit más, mint a valóság.

2011. márc. 23. 20:48
 27/33 szamóca. ***** válasza:

na az már valóban kellemetlen.

voltál már nővel? ha még nem akkor ne aggódj, valószínű majd fogsz rájuk izgulni.

2011. márc. 23. 20:48
 28/33 A kérdező kommentje:

tudom hogy más a képzelet. de ha egyszer ilyenek vannak a fejemben remélem nem juttatnak veszélybe majd késöbb ezek a gondolataim? mert ha éppen rajtam van ez akkor még képeslennék bármit is tenni hogy átélhessem:S pl valamit csinálni hogy bezárjanak....:S most is így érzek.

egyébként voltam lánnyal, próbáltam megcsókolni, de nemment, és azóta melegnek hisz. :(

2011. márc. 23. 20:54
 29/33 anonim ***** válasza:
keress egy olyan csajt vagy fiút vagy amit akarsz aki ebben benn van :P hidd el van sok ilyen :P
2011. márc. 23. 20:55
 30/33 A kérdező kommentje:
aztmondjátok hogy fogadjam el? csak tudod nagyon nehéz. egyébként nem a nemek számítanak ebben, mert nem a személy izgat...
2011. márc. 23. 21:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!