Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A lányok miért nem lesznek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok miért nem lesznek hivatásos prostik?

Figyelt kérdés

Csak érdeklődök.:)

Előnyei: egész nap szexelsz, minden nap elélvezel vagy 10-szer, baromi sokat keresel vele (tulajdonképp a nagy semmivel), tök sok ismerősöd lesz, a megkeresett pénzből vehetsz: ékszert, új (drága) ruhákat, menő sminket és még az áhított szilikon mell, és száj is hamar meg lesz. Ezek mellett nem kell dolgoznod, úgy osztod be az idődet, ahogy neked jól esik, és -ha sok kuncsaftod van- még az egodnak is jót tesz (mert ennyi embernek tetszel).

Hátrányai:...

Szóval a kérdés adott. Válasz?

21F

2011. márc. 22. 15:29
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:
90%

"Mivel nem vagyok sem meleg, sem nô, nem élvezném:) ellentétben..."

Kedves Kérdező!

elárulnád, hogy hogy/hol sikerül ilyen gondolkodásmódot felszedned? Igazán érdekelne?! Netalán neked csak az álltalad említett fajtából jutottak. Az eszed miatt nem is sokat csodálkoznék ezen.

21 éves létedre nem sok értelem szorult az agyadba!

2011. márc. 23. 00:19
 42/53 anonim ***** válasza:

Mert a velejáró előnyöket szeretik de a K U R V A szó már piszkálja a fülüket.

szóval az állás jó de a megnevezésen már megsértődnek

2011. márc. 23. 06:56
 43/53 A kérdező kommentje:

A 6:56-os megfogta a lényeget.

Utolsó elôttinek: csak realista vagyok, nem hülye...

ellenben azokkal, akik homokba dugják a fejüket.

2011. márc. 23. 09:02
 44/53 anonim ***** válasza:
100%

Elég elborult agyúak lehettek....még az sem mindegy hogy fűvel fával dug, végül is azt is ő választja. Annak ellenére írom ezt, hogy utálom az ilyen p*csákat, de még azok is jobbak mint a hivatásosak.

De Te ˝kedves˝ kérdező, ha felteszel egy kérdést és egyetlen értelmes ellenválaszt sem fogadsz el, mert már elve eldöntötted magadban a dolgot, akkor minek kérdezed? Neked ez a véleményed, a nők r**cok, szevasz-tavasz.

Meg ha ennyire nem szeretik a férfiak az ilyen lányokat,miért volt mindig az a helyzet, hogy a könnyen megkapható felé kacsintottak na? Lusták vagytok és még a szajrét is szidjátok....pfffff

2011. márc. 23. 15:40
 45/53 anonim ***** válasza:
Hát nehéz kérdés..talán mert van némi önbecsülésük és érzéseik?
2011. márc. 23. 20:37
 46/53 A kérdező kommentje:
Csak megjátsszák, hogyy van...
2011. márc. 24. 13:01
 47/53 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező. Amiket mondtál abban van igazság hogy a mai csajok nagy része tényleg szinte úgy viselkedik mint egy k*rva és csak szexre és pénzre hajt. Ez nem általánosítás de több ilyen csaj van ma már mint normális. Amúgy a kérdésed tényleg eléggé érdekes..de valahol meg lehet érteni hogy mért írtad ki:) Gondolom téged is átb*asztak már párszor. Igazából sok ilyen kérdés volt már kint hogy a mai lányok meg fiúk meg minden. Noss az igazság az hogy ezzel nem juttok előbbre ha itt veszekedtek. Mind pasiból/csajból vannak olyanok akik rohadt nagy köcsögök. Ez így van. De a lényegen nem változtat. És hiába ilyen sz*r a helyzet akkor is sztem mindenki pasizni/csajozni fog ettől függetlenül ha partnerre vágyik:) Én remélem hogy mindenki megtalálja egyszer azt akit keres:) De amilyen helyzet uralkodik manapság az igaz hogy nem lesz könnyű, de ez van nem tudunk mit tenni:)
2011. márc. 24. 17:20
 48/53 anonim ***** válasza:

Hát hallod, párszor engem is átcsesztek. Szívem lelkem adtam (NEM A TESTEM) és persze kellett a francnak, csak egyre hajtottak, és amint kiderült, hogy azt nem adom csak így hát pááá kis aranyom pááá

Szóval akkor most én kérdezem: az ilyen férfiak, mivel sokkal több ilyennel találkoztam mint normálissal, miért nem mennek hivatásosnak?

Ennyi.

2011. márc. 24. 18:16
 49/53 anonim ***** válasza:
nem lehet általánosítani,de szerintem egy normális lánynak igenis vannak érzései és önbecsülése,csak te még nem találtad meg ezt a lányt,ettől még fölösleges minden csajt k.vának nézni!
2011. márc. 24. 21:10
 50/53 anonim ***** válasza:
Te miért nem leszel fiúprosti?
2011. márc. 28. 16:22
1 2 3 4 5 6

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!