Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok miért nem lesznek hivatásos prostik?
Csak érdeklődök.:)
Előnyei: egész nap szexelsz, minden nap elélvezel vagy 10-szer, baromi sokat keresel vele (tulajdonképp a nagy semmivel), tök sok ismerősöd lesz, a megkeresett pénzből vehetsz: ékszert, új (drága) ruhákat, menő sminket és még az áhított szilikon mell, és száj is hamar meg lesz. Ezek mellett nem kell dolgoznod, úgy osztod be az idődet, ahogy neked jól esik, és -ha sok kuncsaftod van- még az egodnak is jót tesz (mert ennyi embernek tetszel).
Hátrányai:...
Szóval a kérdés adott. Válasz?
21F
"Mivel nem vagyok sem meleg, sem nô, nem élvezném:) ellentétben..."
Kedves Kérdező!
elárulnád, hogy hogy/hol sikerül ilyen gondolkodásmódot felszedned? Igazán érdekelne?! Netalán neked csak az álltalad említett fajtából jutottak. Az eszed miatt nem is sokat csodálkoznék ezen.
21 éves létedre nem sok értelem szorult az agyadba!
Mert a velejáró előnyöket szeretik de a K U R V A szó már piszkálja a fülüket.
szóval az állás jó de a megnevezésen már megsértődnek
A 6:56-os megfogta a lényeget.
Utolsó elôttinek: csak realista vagyok, nem hülye...
ellenben azokkal, akik homokba dugják a fejüket.
Elég elborult agyúak lehettek....még az sem mindegy hogy fűvel fával dug, végül is azt is ő választja. Annak ellenére írom ezt, hogy utálom az ilyen p*csákat, de még azok is jobbak mint a hivatásosak.
De Te ˝kedves˝ kérdező, ha felteszel egy kérdést és egyetlen értelmes ellenválaszt sem fogadsz el, mert már elve eldöntötted magadban a dolgot, akkor minek kérdezed? Neked ez a véleményed, a nők r**cok, szevasz-tavasz.
Meg ha ennyire nem szeretik a férfiak az ilyen lányokat,miért volt mindig az a helyzet, hogy a könnyen megkapható felé kacsintottak na? Lusták vagytok és még a szajrét is szidjátok....pfffff
Hát hallod, párszor engem is átcsesztek. Szívem lelkem adtam (NEM A TESTEM) és persze kellett a francnak, csak egyre hajtottak, és amint kiderült, hogy azt nem adom csak így hát pááá kis aranyom pááá
Szóval akkor most én kérdezem: az ilyen férfiak, mivel sokkal több ilyennel találkoztam mint normálissal, miért nem mennek hivatásosnak?
Ennyi.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!