Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A lányok miért nem lesznek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok miért nem lesznek hivatásos prostik?

Figyelt kérdés

Csak érdeklődök.:)

Előnyei: egész nap szexelsz, minden nap elélvezel vagy 10-szer, baromi sokat keresel vele (tulajdonképp a nagy semmivel), tök sok ismerősöd lesz, a megkeresett pénzből vehetsz: ékszert, új (drága) ruhákat, menő sminket és még az áhított szilikon mell, és száj is hamar meg lesz. Ezek mellett nem kell dolgoznod, úgy osztod be az idődet, ahogy neked jól esik, és -ha sok kuncsaftod van- még az egodnak is jót tesz (mert ennyi embernek tetszel).

Hátrányai:...

Szóval a kérdés adott. Válasz?

21F

2011. márc. 22. 15:29
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim ***** válasza:
100%

Te hol élsz? Ám ha mindneki az lenne ti is megszívnátok, mert nem lenne egy normális csaj se akivel kézen fogva mászkálhatnál/ kicsit romantikázhatnál. erre nem gondoltál? a kocsmákban csak fiúk ülnének, mert a csajok otthon vagy a sarkon/ üzletben vannak elfoglalva a "munkájukkal"?

Tényleg ennyire buták a mai fiatalok. Még feltevésnek is szörnyű a kérdésed.

Másrészt lehet te egy érzéketlen bun.ó vagy, de sokakban szerencsére még lakoznak emberi érzések, így nem is tudnak mindenkivel ágyba bújni.

2011. márc. 22. 16:01
 12/53 A kérdező kommentje:

"de sokakban szerencsére még lakoznak emberi érzések, így nem is tudnak mindenkivel ágyba bújni."

Ez nem vonatkozik a mai 18 év alatti lánykákra.:)

2011. márc. 22. 16:03
 13/53 anonim ***** válasza:
100%

Szegény kérdező. Elég nehéz gyerekkorod lehetett...

Én sem lennék hivatásos, még férfi létemre sem, pedig nagyon szeretem a szexet és annyi öreg mamival szexelhetnék, amennyivel csak bírok. De nem vágyom rá.

Valószínű a lányok is emiatt nem akarják ezt hivatásból űzni.

2011. márc. 22. 16:06
 14/53 anonim ***** válasza:
33%
oltjatok itt nagyban,de egyben igaza van.A mai fiatal lanyok nagyjabol ilyenek,szerintem jogos a kerdese,mert meg egy kicsit csesztett is titeket,szerintem lehet merges es igy szepen finom a szovegbe leirva fejezte ki hogy miert nem szereti a mai fiatal lanyok mentalitasat.Szerintem reszben igaza van,tenyleg csak a penzt es a sexet keresik,mert ez ma a vaganysag a csajoknal,az is igaz hogy avval vagnak fel hogy ok mennyire hamar ernek es milyen komolyak,de ez kevesre igaz.14-15 eves lany aki fuvel faval kur nem erett egyaltalan.
2011. márc. 22. 16:10
 15/53 anonim ***** válasza:
100%
Naa "szerintem nagyrészben igaz".. milyen pontos behatárolás. Úgy bírom ha egy mentalitású emberből ismersz 2-t, akik egy korosztály, akkor rányomod a bélyegedet az adott generációra.:) Szerintem 30-as, sőt 50-es korosztályban is akadnak ilyen nők. Ez nem kor, hanem személyiség, mentalitás kérdése. Én 18 éves vagyok, eddig volt 2 barátom. Elsővel 2 évig voltam együtt, a jelenlegi párommal lassan 2 és fél éve. De a kérdező esetében valóban elszomorító, hogy már 21 éves és ez az álláspontja.
2011. márc. 22. 16:15
 16/53 anonim ***** válasza:
100%

"A mai fiatal lanyok nagyjabol ilyenek,szerintem jogos a kerdese,mert meg egy kicsit csesztett is titeket,szerintem lehet merges es igy szepen finom a szovegbe leirva fejezte ki hogy miert nem szereti a mai fiatal lanyok mentalitasat."

Lehet, hogy jogos sőt az biztos, hogy manapság már nem sok 14 éves szűz ... (és a fiúk azok?)

Érdekes én 18 éves lány vagyok és szűz, és ismerek még pár ilyet barátnőim közül. Nem vagyunk csúnyák átlagosak vagyunk de az ilyet nem tudják a férfiak észrevenni, csak a szerencsétlen kis tinirib@ncokat. Azokat észreveszik. De a normálisakat meg nem. Vagy nem adjuk lejjebb a mércét- jó akkor megértem.

A kérdés meg hüly.eség. Lassan elég lesz lemenned a helyi discokba és máris kaphatsz pár ingyen kurv&'t. És ez már a valóság.:)

2011. márc. 22. 16:15
 17/53 A kérdező kommentje:
Ez csak realizmus kicsi szívem.:)
2011. márc. 22. 16:16
 18/53 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok. Még egy valami eszembe jutott. A férfiak csak akkor eszmélnek rá, hoyg nekik normális esetleg szűz lány kell, vagy aki nem adja oda magát olyan könnyen amikor már túl vannak a sokadik könnyűvérű csajon. Aztán meg hisztiznek, hogy jajj nincsen egy normális csaj sem mindegyik rib@nckodó stb... Pedig nem, csak ilyenekkel kezdtek. Ennyi az egész. És aztán minden egyes lányt bekategorizálnak , hogy nincsen normális csaj akivel ismerkedhetnének.
2011. márc. 22. 16:19
 19/53 anonim ***** válasza:
44%

ne ertsetek ferre draga lanyok! nem mindenki,persze ti normalisak vagytok,de van rengeteg,de tenyleg rengeteg ilyen lany akit nap mint nap latok...es ez az altalanositas.Ez egy kicsit sablon alapu szoveg szerintem.MErt manapsag az atlagnal tobb lany ilyen elkurvult sajnos.En is nehezen talalok egy normalis lanyt,mindig probalok szepen kedvesen bokolni,de inkabb a bunko soher gec*ket valasztjak!ezert irtam ezt amit irtam

Make love,not war.

2011. márc. 22. 16:19
 20/53 anonim ***** válasza:
Ennyi az egész. :) Persze nem hibáztatom, mert talán nekik csak szex re való kapcsolatok kellettek ezidáig, ott meg ugye nem kellenek érzelmek. És csak felnőttkorára jön rá, hogy neki szüksége van egy olyan lányra, akit szerethet szívből. Szerintem. Vagy tévedek? Magyarul:benő a feje lágya..
2011. márc. 22. 16:20
1 2 3 4 5 6

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!