Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A lányok miért nem lesznek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok miért nem lesznek hivatásos prostik?

Figyelt kérdés

Csak érdeklődök.:)

Előnyei: egész nap szexelsz, minden nap elélvezel vagy 10-szer, baromi sokat keresel vele (tulajdonképp a nagy semmivel), tök sok ismerősöd lesz, a megkeresett pénzből vehetsz: ékszert, új (drága) ruhákat, menő sminket és még az áhított szilikon mell, és száj is hamar meg lesz. Ezek mellett nem kell dolgoznod, úgy osztod be az idődet, ahogy neked jól esik, és -ha sok kuncsaftod van- még az egodnak is jót tesz (mert ennyi embernek tetszel).

Hátrányai:...

Szóval a kérdés adott. Válasz?

21F

2011. márc. 22. 15:29
1 2 3 4 5 6
 31/53 A kérdező kommentje:

16:52-es:

Olvasd el az előző kommentem. Köszönöm!

2011. márc. 22. 16:56
 32/53 anonim ***** válasza:

Minek olvassam,-elolvastam. Arra válaszoltam.

Ha meg másképp érted, fogalmazz pontosabban.

Az általánosítás meg látom most is nagyon megy neked.

Gondolom a discokban ez érvényes.:)

Máshova nem nagyon.

2011. márc. 22. 16:58
 33/53 anonim ***** válasza:
100%

"Egy híres intézet által készített közvélemény kutatás megállapította, hogy a mai 15 éves lányok 10%a szűz.:)"

Aha, és azok a lányok kivel veszítettél el? Nem véletlenül fiúval? De. Akkor?

Te is ugyanúgy kihasználod a helyzetet, ha adódik. Szóval akkor te milyen ember vagy?

Lehet itt vitázni, hogy miért ilyenek a mai lányok és hasonlók, de kérem szépen. Milyenek a mai fiúk? Mert nem különbek. Itt az egész gyerek társadalommal van a probléma, nem kell csak a lányokkal "kivételezni" ebben az esetben.

2011. márc. 22. 17:04
 34/53 A kérdező kommentje:

A hipotézisem az, hogy -szerintem- a tini lányoknak kellene "okosabban" viselkedniük-és nemet mondani, az "ördögi, csak szexet akaró" fiúknak. Ez egyébként szintén agyrém, hogy a tini lányokat egyáltalán nem tartjátok nimfomán... khm "hölgyeknek" és a szexéhséget csak a fiúkra hárítjátok. Ez abszolút nem általánosítás, ugye?:)

Hidd el, nem csak a discokra érvényes ez... iskolai szexvideókról hallottál már, ugye?:)

De egyébként a kérdésre fókuszálni, köszönöm.

Ja és ha te is az említett nem- és korcsoport tagja vagy, akkor szórd tele szubjektív dolgokkal a kérdésem, amik csak arra jók, hogy a saját lelkiismereted sikáld (vagy ha tetszik: keféld:)) fehérre. Leköteleztél.

2011. márc. 22. 17:05
 35/53 anonim ***** válasza:

"A hipotézisem az, hogy -szerintem- a tini lányoknak kellene "okosabban" viselkedniük-és nemet mondani, az "ördögi, csak szexet akaró" fiúknak."

ja hogy mert csak a lányok hibája az, hogy összefeküdnek fiúkkal? Nem az, h ogy mindkét fél hibás a fiúk is egyben a lányok is...ja hoppá hol vannak ilyenkor a szülők? ők nem hibásak, csak a lányok oké értem. :)

"Hidd el, nem csak a discokra érvényes ez... iskolai szexvideókról hallottál már, ugye?:)"

El kell kerülni az ilyen lányokat/fiúkat. Nem nehéz. szerintem. De ha mindig ilyenbe akadsz bele, akkor szerintem nem olyan véletlen az...

"Ja és ha te is az említett nem- és korcsoport tagja vagy, akkor szórd tele szubjektív dolgokkal a kérdésem, amik csak arra jók, hogy a saját lelkiismereted sikáld (vagy ha tetszik: keféld:)) fehérre. Leköteleztél."

Beletrafált. 18 éves vagyok... De , én már válaszoltam a kérdésedre pontosabban az 1. válaszoló voltam.

És azért az ember nem tud elmenni a sok általánosítás mellett. Továbbá a kérdésre már kaptál megfelelő választ. Harmincszorra is ugyanazt leírni szerintem már unalmas lenne.

2011. márc. 22. 17:15
 36/53 anonim ***** válasza:
90%
Na a kérdésedre kaptál válaszokat. Többek közt én is leírtam számtalan hátrányt, de a kérdésed minden esetre abszurd, és bunkó.
2011. márc. 22. 17:17
 37/53 anonim ***** válasza:
100%

Nemrég voltam tinilány és sosem mentem bele alantas ˝d*gjmegjól lehetőleg a WC-be˝ dolgokba. A megfelelő személlyel veszítettem el, ha akarod tudni 21 évesen.(és nem vagyok 120 kiló sem ronda ha most ez a szöveg következne)

Amúgy a kérdésedet kicsit átgondolod akkor tudod rá a választ. Ez elég buta dolog volt. Elélvezek 10-szer...ja sztem is egy izzadt kamionsofőr totál felizgatna.

Most majd azt fogod írni, hogy ˝de te választod kiiii,, mert luxusk*rva vaaaaaaagy nyafi nyafiiii˝ Oké, akkor bejön az álomcsávó, rohadt jól néz ki és egy nagy nulla az ágyban. Elélvezés? Nuku. Netán még bunkó is mert miért ne? A ruha boltban sem kedves minden vásárló....jó érzésem utána?? NUKU!!!

Nem kell dolgoznod? A prosti dolga kielégíteni a csávót. Ha akarja akkor 3 órát lovagolsz stb. Nem munka...jaaaa

Egomnak meg nem tesz jót ha a lukamért csípnek.

2011. márc. 22. 17:26
 38/53 anonim ***** válasza:
93%

Kedves kérdező!

Azt kell mondjam, hogy szellemileg eléggé visszamaradott lehetsz 21 éves létedre. Abba bele sem gondolsz milyen családi háttere lehet egy lánynak aki ebbe belekeveredik? Miért gondolod egyáltalán, hogy akik ezt a szakmát űzik még élvezik is? Általában azok vállalják be, akiknek úgymond "nincs más kiút". Persze erre is mondhatnánk, hogy nyugodtan kereshetne más munkát, de sajnos egy érettségivel nem rendelkező nőt még takarítónőnek sem vesznek fel manapság. Ezt nem csak úgy mondom, hanem tényleg létező probléma néhány idősebb ismerősömnél.

A 18 év alatti korosztályra kitérve pedig: szerintem kerüljük az általánosítást. Amit mondasz az csak egy bizonyos rétegre igaz. Általában azok voltak 14 éves korukra már több fiúval,akiknek a szüleik a nehéz megélhetés miatt kénytelenek több állást is vállalni, vagy egyszerűen nem foglalkoznak a nevelésükkel. Mivel anno belvárosi suliba jártam tudom mi a helyzet. És persze vannak akik mindezek ellenére valamennyire normálisan fel tudnak nőni, de a túlnyomó többség tényleg itt van.

Most mondhatod kedves kérdező, hogy nagyon okos vagyok, meg, hogy megy a szájkarate rendesen. De ezeket én mind személyes tapasztalatból tudom. Nagyon sokan kerültek mostanában borzaszótó anyagi helyzetbe, és ez meg is látszik mind a társadalmon, mind a gyerekeken.

Remélem megváltozik ezek után a kommentek után az éretlen hozzáállásod.

Ui.: Te hogy viselnéd, ha egy 120 kilós izzadó kancigány húzna magára?

2011. márc. 22. 17:53
 39/53 A kérdező kommentje:
Mivel nem vagyok sem meleg, sem nô, nem élvezném:) ellentétben...
2011. márc. 22. 18:54
 40/53 anonim ***** válasza:
talán mert a szex csak azzal a legjobb akihez érzelmek is fűznek...épp ezért SZERETkezés a neve.De úgy látom ez sok embernél nem így van.Nem baj majd felnő egyszer már mindenki.
2011. márc. 23. 00:08
1 2 3 4 5 6

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!