Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok miért nem lesznek hivatásos prostik?
Csak érdeklődök.:)
Előnyei: egész nap szexelsz, minden nap elélvezel vagy 10-szer, baromi sokat keresel vele (tulajdonképp a nagy semmivel), tök sok ismerősöd lesz, a megkeresett pénzből vehetsz: ékszert, új (drága) ruhákat, menő sminket és még az áhított szilikon mell, és száj is hamar meg lesz. Ezek mellett nem kell dolgoznod, úgy osztod be az idődet, ahogy neked jól esik, és -ha sok kuncsaftod van- még az egodnak is jót tesz (mert ennyi embernek tetszel).
Hátrányai:...
Szóval a kérdés adott. Válasz?
21F
Értem mire gondol a kérdező, és sajnos majdnemhogy igaza van. A mai tinilányok nagy többsége tényleg egy prostijelölt, jó esetben csak szűzk_rva, a lényeg, hogy ugyanazért, amit csinálnak, pénzt is kaphatnának.
De! Ne feledkezzünk meg a kivételekről, akik nem követik ezt a fajta divatirányzatot. 10 lány közül szerintem azért 3-4 minimum normális, és bár ez rossz arány, de nem elhanyagolható.
Azért vannak még normális lányok...:D
Egy híres intézet által készített közvélemény kutatás megállapította, hogy a mai 15 éves lányok 10%a szűz.:)
KÖNYÖRGÖM, hagyjuk már a tini fiúkat!!!
Annyira bízzatok a 14 éves tini luvnyákban, hogy képesnek tartsátok őket arra, hogy azt mondják egy vadidegennek: nem, nem szo.plak le!
Törölték a válaszom. Oké akkor újra írom:)
Szóval lényegében ezt írtam: miért jössz a discos pics@'kkal akik odaadják magukat olyan könnyen? És a fiúkról is írhatnál egy kisebb összegzést, mert hogy ők is vannak igen ők is léteznek. Azt bírom amikor állandóan a tinilányokat becsmérlik(amivel egyet is értek! )DE a mai tini fiúkról egy szó sem esik pedig nyugodtan ő róluk is lehetne pár negatívumot felsorolni, vagy többet de a lényeg hogy a fiúk is sem különbek a mai tini lányoknál.
Ja és ha már itt tartunk...akkor miért jössz mindig a 14-16 éves lányokkal? Tudtommal 21 éves vagy , akkor keress a saját korosztályodban, ha neked mindegyik 14-16 éves lány rib@nc(?).
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!