Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez ugye nem számít nemi erőszaknak?
Házibuliba voltam, és volt egy csaj, akivel nagyon jól kijöttem. először szemeztünk, aztán megszólítottam... pár óra múlva már smároltunk.
Aztán Ő mondta!, hogy vonuljunk félre egy szobába.
(mit gondol az ember, hogy vajon miért akarja)
smároltunk az ágyon, meg simogattam, az intim részeknél.
aztán elkezdtem vetkőztetni, és ekkor elkezdett ellenkezni, de nem nagyon, fél percenként "ne...nem akarom" de nyögött meg láthatóan élvezte. aztán egész szex alatt ezt hajtogatta, hogy nem akarja. de láttam, hogy élvezi.
aztán a végén bedurcázott, hogy ő nem is akarta, és hogy én megerőszakoltam.... akkor ez most mi? ezt mire véljem?
1. ő akarta h vonuljatok félre
2. nyögött.. állitásod szerint élvezte
3. a végén letérdelt eléd
figy.. gondolkozz én ezt nem nevezném nemi erőszaknak csak játszotta a pcsáját :))
És ha feljelent? Arra hivatkozik, hogy azt mondta két csók között: nem? Te meg azt mondod, nem hallottál semmi ilyesmit, sőt a testével azt mondta: még!
Ennyi.
köszönöm szépen a válaszokat.
megmondtam a csajnak, hogy ha ezt nem fejezi be, én nem állok vele többet szóba.
erre kibökte, hogy azér játszotta ezt, hogyha elmondanám valakinek, ne gondolják egy könnyűvérű fruskának.
na gratulálok. de montam neki, hogy én nem 'skalpvadász' vagyok, és nem fogom terjeszteni.
"azér játszotta ezt, hogyha elmondanám valakinek, ne gondolják egy könnyűvérű fruskának."
Fura.
Aki hazudik a nemi erőszakról, azoknak a nőknek árt, akiket valóban megerőszakoltak...
De máskor azért kerüld a felemás helyzeteket (főleg fiatal, részeg kiscsajokkal). Ha nemet mond, mondd azt, hogy jó, akkor nem, és hagyd abba. Majd szól úgyis, ha nem gondolta komolyan.
Hááát, én ezt úgy ismerem hogy ha egy nő azt mondja hogy nem, az igazából azt jelenti hogy igen, és ha azt mondja hogy igen, az azt jelenti hogy talán. Egyébként már a kérdésen látszik hogy persze hogy akarta a csaj csak ugye a "rosszlány faktor" a legtöbbször dolgozik a nőkben (félnek hogy elvész a jó hírük). Másrészt én ezt ilyen kis makrancoskodásnak venném azaz nekem azt jelentené "Na kisapám vagy-e annyira legény a gáton hogy ha ellenkezek akkor is rámenős maradsz, mert ha igen, akkor nekem egy ilyen "mácsó" pasi kell és tégy velem amit akarsz"
30/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!