Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez ugye nem számít nemi erőszaknak?
Házibuliba voltam, és volt egy csaj, akivel nagyon jól kijöttem. először szemeztünk, aztán megszólítottam... pár óra múlva már smároltunk.
Aztán Ő mondta!, hogy vonuljunk félre egy szobába.
(mit gondol az ember, hogy vajon miért akarja)
smároltunk az ágyon, meg simogattam, az intim részeknél.
aztán elkezdtem vetkőztetni, és ekkor elkezdett ellenkezni, de nem nagyon, fél percenként "ne...nem akarom" de nyögött meg láthatóan élvezte. aztán egész szex alatt ezt hajtogatta, hogy nem akarja. de láttam, hogy élvezi.
aztán a végén bedurcázott, hogy ő nem is akarta, és hogy én megerőszakoltam.... akkor ez most mi? ezt mire véljem?
jah, és még annyit, hogy a végén amikor mondtam, hogy el fogok menni, ő térdelt elém.
biztos, hogy ő is akarta, de akkor minek játsza magát?
márpedig ez az, erőszak, ha egyszer azt mondja, hogy ne, nem akarom, akkor azt úgy kell venni, hogy nem akarja s szállj le róla
nem csak az erőszak ha lefogod, hanem az is ha azt mondja neked, hogy nem s te rajta maradsz
nem akarta s azért mondta végig, hogy nem akarom, lehet leblokált s azért nem rugkapált, van akinek 2-3 nappal az aktus után esik le, hogy megerőszakolták s akkor tör ki belőle... mert te láttad... rosszul láttad angyalom, a nem az nem így is s úgy is
következőben ha azt mondják neked, hogy ne, nem, nem akarom akkor vedd tudomásul s szállj le róla
ajánlom figyelmedbe ezeket a történeteket, hogy beleláss mit okoz-milyen érzés az aktus alatt, utána, előtte stb annak akit megerőszakolnak
82%-os!
Te nagyon h*lye vagy, már elnézést!
Ha én nem akarnám valakivel a szexet, akkor elmennék onnan, nem hagynám, hogy úgy hozzám érjen. Ennyire egyszerű. A csaj is benne volt, tehát akarta ő is, nem csak a kérdező. Megjátszotta magát a csaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!