Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ez ugye nem számít nemi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez ugye nem számít nemi erőszaknak?

Figyelt kérdés

Házibuliba voltam, és volt egy csaj, akivel nagyon jól kijöttem. először szemeztünk, aztán megszólítottam... pár óra múlva már smároltunk.

Aztán Ő mondta!, hogy vonuljunk félre egy szobába.

(mit gondol az ember, hogy vajon miért akarja)

smároltunk az ágyon, meg simogattam, az intim részeknél.

aztán elkezdtem vetkőztetni, és ekkor elkezdett ellenkezni, de nem nagyon, fél percenként "ne...nem akarom" de nyögött meg láthatóan élvezte. aztán egész szex alatt ezt hajtogatta, hogy nem akarja. de láttam, hogy élvezi.

aztán a végén bedurcázott, hogy ő nem is akarta, és hogy én megerőszakoltam.... akkor ez most mi? ezt mire véljem?

2011. márc. 22. 12:30
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:

Már meg ne haragudj, de hány évesek vagytok?

Szerintem tök kettyós a csaj... Szerintem keféld meg párszor és utána hagyd a francba...:)

2011. márc. 22. 13:13
 22/37 A kérdező kommentje:

a csaj 16

én 19vagyok

2011. márc. 22. 13:21
 23/37 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes szitu az már biztos,de szerintem nem történt erőszak,bár ha nagyon akarná,akkor a rendőrségen simán beállithatja úgy hogy ő nem akarta,általában sajnos mindig az ilyen pi.csáknak hisznek,azért mondom hogy sajnos,mert nagyon sok ártatlan ember került börtönbe az ilyen ostoba csajok miatt!

Amúgy szerintem az akarom és de mégsem határán volt,amire a teste azt mondta hogy igen akarom a szexet,de az esze szerint inkább nem tette volna meg,de nem tudott ellenálni a csábittásnak,tehát szerintem nem volt erőszak,ez csak az ő gyengesége hogy nem tudott a testének parancsolni,ez viszont nem a te hibád,olyan szempontból vagy hibás,hogy látta hogy nem akarja,de te még is ráerőltetted!

2011. márc. 22. 13:28
 24/37 anonim ***** válasza:
látta*=láttad
2011. márc. 22. 13:29
 25/37 anonim ***** válasza:
71%
Jól sejtettem. Ő az a tipikus 16 éves liba, aki játssza az agyát. Nem volt ebben semmi erőszak, nyugi. Ha nem akarta volta, nem csókolgat és nem izgatja a csiklóját közben. Buta lányka, hagyd a fenébe.
2011. márc. 22. 13:32
 26/37 anonim ***** válasza:
100%
Nem ellened védekezett,hanem a saját erkölcsi érzéke ellen hogy még önmaga előtt se tűnjön könnyűvérű nőnek.A tényen persze ez mit sem változtat: néhány órás ismeretség után már döngethető volt.Még mindig azzal áltatja magát hogy erőszakos voltál,hiába az önbecsapás szinte már művészet.Pedig mennyivel egyszerűbb lenne beismernie: igen,egy könnyűvérű fruska vagyok.
2011. márc. 22. 13:33
 27/37 anonim ***** válasza:
100%
Így van, a saját kis büszkeségét, önérzetét bántja ez a dolog. Tudta, hogy nem helyes, amit csinál, de a teste nem tiltakozott. Velem is történt hasonló 16-17 évesen. Egyszerűen tudtam közben, hogy ezt nem lenne szabad, és utána nagyon rosszul éreztem magam emiatt, de hát megtörtént. Nagyon megbántam, de eszembe sem jutott a srácot azzal vádolni, hogy megerőszakolt. Hiszen én is benne voltam a dologban, az már más dolog, hogy rohadtul megbántam, ami történt. Szerintem ez a lány is valami ilyesmit érez, csak könnyebb elhitetnie saját magával, hogy ő ezt nem akarta.
2011. márc. 22. 13:39
 28/37 anonim ***** válasza:
Szerintem a csaj ra van izgulva a szado mazos jatekokra...Es nagyon bejon neki az ilyen tema....De ezt neked kell erezned.... Lehet hogy imadja ha megalazzak,es aljasan bannak vele az agyban. Sot szerintem biztos,de neked kell erezned.
2011. márc. 22. 14:20
 29/37 anonim ***** válasza:
100%
Ha izgatta közben a csiklóját + puszilgatta a nyakadat, akkor ez 100%, hogy nem erőszak volt. Csak tette a csaj a fejét.
2011. márc. 22. 14:56
 30/37 anonim ***** válasza:
100%
Akárhogy is, szerintem lehetett volna benned annyi, hogy nem dugsz meg egy ennyire fiatal, valószínűleg részeg kiscsajt...
2011. márc. 22. 15:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!