Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ez ugye nem számít nemi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez ugye nem számít nemi erőszaknak?

Figyelt kérdés

Házibuliba voltam, és volt egy csaj, akivel nagyon jól kijöttem. először szemeztünk, aztán megszólítottam... pár óra múlva már smároltunk.

Aztán Ő mondta!, hogy vonuljunk félre egy szobába.

(mit gondol az ember, hogy vajon miért akarja)

smároltunk az ágyon, meg simogattam, az intim részeknél.

aztán elkezdtem vetkőztetni, és ekkor elkezdett ellenkezni, de nem nagyon, fél percenként "ne...nem akarom" de nyögött meg láthatóan élvezte. aztán egész szex alatt ezt hajtogatta, hogy nem akarja. de láttam, hogy élvezi.

aztán a végén bedurcázott, hogy ő nem is akarta, és hogy én megerőszakoltam.... akkor ez most mi? ezt mire véljem?

2011. márc. 22. 12:30
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
74%

Ha a lány azt mondta, hogy "ne", akkor annak számít... Van, aki leblokkol, és nem tud üvölteni, rúgkapálni. A nemi erőszak definíciója: az áldozat nem egyezett bele az aktusba illetve a történtekbe.

Részeg volt a lány? Rendes férfi részeg nőt eleve nem dug meg,mert akkor nincs beleegyezésre képes állapotban. (kivéve persze, ha a barátnője az illető, és mindketten akarják, ez esetben nyilván nem erőszak)

Azt javaslom, a történteket itt tisztázd egy (férfi) szakértővel, hogy megértsd, és máskor ilyesmi ne forduljon elő.

Stop-Férfierőszak Információs vonal

Csütörtök 18-22

06-1-344-38-02

[link]

2011. márc. 22. 12:56
 12/37 anonim ***** válasza:
Ha tényleg nem akarta volna, akkor határozottabb lett volna, meg ellök magától...
2011. márc. 22. 12:56
 13/37 anonim ***** válasza:
100%

Én értem, hogy a lány bizonytalankodott, és esetleg félreérthető jeleket adott, de sajnos ez sem jogosít senkit arra, hogy ha a partner azt mondja,hogy "ne" akkor folytassa.

Ha szerepjátéknak szánta volna a lány, akkor az aktus után nem érezte volna úgy,hogy megerőszakolták...

(De szerepjátékozni max. párkapcsolatban ajánlott.)

12.56

2011. márc. 22. 12:59
 14/37 anonim ***** válasza:
12.59 = első 12.56
2011. márc. 22. 12:59
 15/37 A kérdező kommentje:

köszönöm a gyors válaszokat.

nemhiszem, hogy följelent. ez múlt pénteken volt, azóta rendszeresen beszélünk. tök normális, de ha előkerül a téma, akkor fel van háborodva, hogy mekkora szemét vagyok, hogy megerőszakoltam.... na persze.

2011. márc. 22. 13:00
 16/37 anonim ***** válasza:
78%

A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 12:52

Kedves 73%os, az első az, hogy te még csak véletlenül se engedd meg magadnak, hogy lehűlyézz, mivel nem ismerjük egymást.

A második dolog meg az, hogy gyakran találkozok munkámból kifolyólag nemi erőszak áldozataival, igen, van aki ellöki, elmenekül de van aki leblokál, s meg sem tud mozdulni, csak várja, hogy vége legyen,van aki nyög is, s mégis azt érzi utána, hogy nem akarta, megerőszakolták, mondta is, hogy nem, az illető mégsem hagyta abba. Nem mindenki egyforma erős, bátor stb, éppen ezért a nem az nem.

2011. márc. 22. 13:04
 17/37 anonim ***** válasza:
50%

Pff, valahogy nem érzem át a helyzet komolyságát, mert úgy látszik a csaj is elég lazán kezeli a "megerőszakolást".

Kérj tőle bocsánatot, és kérdezd meg, hogy nincs-e kedve megismételni ezúttal "erőszak" mentesen.

26/F

2011. márc. 22. 13:07
 18/37 A kérdező kommentje:

persze, a nem az nem.

na de ha közbe pl csókolgatta a nyakamat, meg izgatta a csiklóját, ahogy tolom neki.... nem akarok a részletekbe belemenni, láttam, hogy élvezi.

2011. márc. 22. 13:07
 19/37 A kérdező kommentje:

"Pff, valahogy nem érzem át a helyzet komolyságát, mert úgy látszik a csaj is elég lazán kezeli a "megerőszakolást". "

hát épp ez az. ha ezt valóban erőszakként élte volna meg, nem kezeli ilyen lazán.

de akkor minek játsza az eszét? még most is.

2011. márc. 22. 13:09
 20/37 anonim ***** válasza:
100%
Na ez az! Ha engem erőszakolnának, akkor szerintem az utolsó dolog lenne, hogy az illető nyakát csókolgatom és a csiklómat izgatom közben. Egyébként hány éves a lány?
2011. márc. 22. 13:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!