Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek után hogy merjek levetkőzni a barátom előtt? Most mit tegyek?
uristen, még sosem filóztam ilyesmin hogy vajon szép vagy csúnya-e a puncim :O nemis tudtam hogy ilyen LÉTEZIK :O
azon igen hogy széles-e a csípőm nem túl kicsik-e a melleim, de hogy a puncim milyen... :D szerintem nem az a dolga hogy szép legyen. a f@sz is milyen csúnya aztán hogy szeretjük :D
Ha annyira zavaró lenne a tiéd, biztos feltűnt volna már neki, illetve, ha picit is zavarná, akkor nem mondaná pont neked. én azt tartom elképzelhetőnek, hogy neked, és neki teljesen mást takar a kilógó kisajak fogalma... Gondold el, hogy én pl nem vagyok felvértezve valami túl nagy szerszámmal, azaz 14 centi, és nem is valami vaskos, viszont amikor mondtam az első lánynak, hogy hmm, izé, hát nem túl nagy, ő valami egészen kicsire gondolt. Az volt az első reakciója, hogy ez nem is kicsi... Tehát, nálla lehet, hogy kb 7 centit takar a kicsi... Igaz, én is úgy vagyok vele, hogy ha egy csaj azt mondja, hogy "azért van egy határ ami alatt tényleg kicsi", dilemmába esek, hogy a nálla a 12/3, vagy a 17/4,5... Viszont ha egy csaj már látta volna a farkamat, és aztán beszélgetnénk, hogy a nagyon kicsi gáz lehet, akkor nyílván gondolhatnám, hogy nem az enyémre céloz, különben akkor ha ez akkora gond lenne, már nem beszélgetnénk, hanem valszeg rég lelépett volna. Nos, ezt gondolom kb a barátodról, és a kilógó kisajkak esetéről is. Másfél centi szerintem nem számít kilógónak...-gondolj bele, hogyha annyi sem lenne, akkor kb nem lenne ott csak egy luk az ülepeden... :D
Szóval ő lehet, hogy amikor ezt mondta, valami 3 centis vaskos punira gondolt.
Nekem tetszenek a kilógó kisajkak, és az nem tetszik amikor semmi sem látszódik ki.
Zavard el a srácot és keress olyat akinek ez jön be. Hidd el sokan örülnek az ilyen puncinak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!