Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek után hogy merjek levetkőzni a barátom előtt? Most mit tegyek?
Imádom a kilógó kisajkas puncikat! Nekem azok a puncik nem tetszenek, ahol nem lóg ki.
Dobdd a barátodat és gyere hozzám!
Ha már volt orális szex és ott nem zavarta akkor behatolós szexnél meg föleg nem fogja érdekelni a dolog. Amugy jol tetted, hogy nem mondtad meg. Az ember lánya nem kezdi el mesélni, hogy akkor ide fogyelj! Jobb ha tudod, hogy az én puncim az olyan.... azután jön a részletes anatomiai leirás. Egy fenét! Hol van akkor a nöi titok amit megfejteni minden nap elindulunk. A nö szépsége abban is rejlik, hogy csupa felfedeznivaló titok az egész.
Az ember nyali közben behunja a szemét. Vagy ha kinyitja sem lát túl sokat. Ha a nyelvét nem zavarta akkor a farkát sem fogja zavarni. A helyzet amugy adott. Sötétben takaró alatt csináljátok és kész. Hidd el nem egy punciba vagyunk szerelmesek hanem egy nöbe.
Vedd a dolgot ugy mintha az ember a vastagbél kanyarulatárol beszélne a tag. Az marha ronda tud lenni tele ürülékkel. Mégsem erröl fogjuk megitélni a nöt. Ha úgy vesszük akkor az ember a szó szoros értelemben egy sz@r zsák. PL a plakát lányok szép böre alatt belül a beleiben hordanak vagy 5 kilo ürüléket oszt mégsem gyönyörködünk bennük.
A puncid miatt meg ne agodj! Örüljön hogy egyáltalán a közelébe kerülhet és nem kell heves recskázással hülyére onanizálni magat.
A barátommal olvastuk a problémád. Szerinte a barátod dobni akar (nem lehet annyira hülye, h ne érezte volna még ha sötét is van a kilógó kisajkak) és ezzel akarja bevezetni a problémát. Mondva csinált ok csupán.
Szerintem dobd őt te előbb, mert nagyot csalódhatsz.
Amúgy nekem is ilyenem van, de még senki nem volt ekkora tapló, mint a barátod.
L23
12.40
ez lehet, mert ez után a kijelentése után 1-2 órával, de még ugyanazon az estén mondogatta hogy mennyire kíván meg most úgy szeretkezne velem meg ilyesmik. ezért is nem tudtam hová tenni ezt a dolgot, arra gondoltam hogy akkor most hazudik, vagy mivan... de egyébként éreztem/láttam is rajta hogy tényleg kíván...
köszi a válaszokat!! (:
12.02
neked külön is köszönöm :))
Egyetertek 12:40-nel.
A csunya mast jelent neked es a baratodnak is. Es o a tiedet nem tartja csunyanak. Ilyesmi elo szokott fordulni: Pl. a pasi azt gondolja, hogy milyen jo kis toltott-galamb noje van. A csaj meg azt magarol, hogy kover.
Ne aggodj semmit az egyuttlettol!
Kedves kérdező!
Hány éves, és a barátod? Mióta vagytok együtt?
Nekem is ilyen a puncim, és a barátomnak elég sokáig tartott leimádkozni a bugyit rólam... De mindig dicsér, hogy milyen tökéletes vagyok mindenhol, úgy szeret ahogy vagyok... Őt nem zavarja. És ez az egyetlen szerencséje, egyébként nem lennék vele.
Én ezek után otthagynám a barátomat, mert soha nem tudnék igazán ellazulni szex közben. De én extra gátlásos vagyok. Valószínű az a legjobb megoldás, amit már sokan javasoltak. Mondd el neki őszintén, figyeld a reakcióit, és reméljük elég meggyőzően fog az előző állítása ellen kampányolni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!