Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ezek után hogy merjek levetkőz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek után hogy merjek levetkőzni a barátom előtt? Most mit tegyek?

Figyelt kérdés
Még nem feküdtünk le egymással. Tegnap szexualitással kapcsolatos dolgokról beszélgettünk, és bevágott egy ilyet hogy a kilógó kisajkas p*nci olyan gusztustalan. Így szó szerint. És meg van róla győződve, hogy ez összefüggésben van a szex mennyiségével... mire én elég agresszívan támadni kezdtem, hogy ennek abszolút semmi köze a kisajkakhoz, ez csak és kizárólag genetika. Erre ennyit mondott, hogy hát nem tudom, szóval nem igazán hitte el. De nekem is kilógnak a kisajkaim... :( jó másfél centire... ő meg kijelenti hogy az ilyen az gusztustalan... így is mindig szégyelltem hogy nekem ilyen van, de azt hittem hogy előtte nem kell majd szégyenkeznem, de mit tegyek így?!
2011. márc. 21. 15:27
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
98%
Szépen mondd el neki, hogy sajnos nem érdemel meg téged.
2011. márc. 21. 15:29
 2/41 anonim ***** válasza:
100%
Nem sok mindent tudsz tenni ellene,senki sem tökéletes és amúgy kinek mi jön be.Nekem volt olyan csajom,hogy traktorral nem lehetett volna kihúzni belőle semmit,mintha a csontot bökdöstem volna.Nem tartottam undorítónak vagy ilyesmi,elfogadtam de azért a húsosabb,több extrával rendelkező punci jobb =)Amúgy ha szeret elfogadja,ha nem akkor pá.
2011. márc. 21. 15:31
 3/41 anonim ***** válasza:
100%
őő kb. vagy mond meg neki hogy neked kilógnak a kisajkaid és ez téged bánt amit mondot. Ha nem ettszik neki akkor küld el.
2011. márc. 21. 15:32
 4/41 A kérdező kommentje:
csak annyira rossz, hogy épp a napokra beszéltük meg az elsőt. meg mindig áradozik, hogy mennyire gyönyörű vagyok... ja, csak épp odalent nem látott még...
2011. márc. 21. 15:35
 5/41 anonim ***** válasza:
100%

Mond meg neki,hogy neked is ilyened van. Vagy elfogad téged így ahogy vagy, ha meg nem akkor mehet a pi...-ba.

Aki ilyen miatt nem tudna elfogadni téged, vagyis a partnerét, annak nem a szerelem a fontos.

Emiatt meg ne aggódj,biztos,hogy nem gusztustalan. Ha ő nem fogadja el, majd más fogja szeretni!

:)

2011. márc. 21. 15:36
 6/41 anonim ***** válasza:
100%
En a helyedben, mar akkor elmondtam volna neki amikor szoba kerult.Ez vagy te, vagy elfogad ilyenek vagy nem hozzad valo.
2011. márc. 21. 15:42
 7/41 anonim ***** válasza:
100%

Elég idióta szegény. Még akkor meg kellett volna mondanod neki, hogy neked is olyan van.

De ha akkor nem tetted meg, hát mond meg most.

Ha elhagy, akkor legalább még szex előtt teszi, és nem leszel egy rossz élménnyel gazdagabb...

2011. márc. 21. 15:43
 8/41 A kérdező kommentje:

tudom, már tegnap mondanom kellett volna neki, amikor mondta, csak rosszul esett meg lefagytam megy kicsit meg is döbbentem, mert már ny*lt meg ujjazott is... és teljesen azt hittem hogy tisztában van vele hogy nekem milyen odalent

nem is értem hogy nyalás és ujjazás után hogyhogy nem tudja hogy nekem olyan O.o

2011. márc. 21. 15:46
 9/41 anonim ***** válasza:
100%

Khm... Egy idióta a barátod.

F28

2011. márc. 21. 15:46
 10/41 A kérdező kommentje:
*megy helyett: meg
2011. márc. 21. 15:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!