Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek után hogy merjek levetkőzni a barátom előtt? Most mit tegyek?
Mond meg neki,hogy neked is ilyened van. Vagy elfogad téged így ahogy vagy, ha meg nem akkor mehet a pi...-ba.
Aki ilyen miatt nem tudna elfogadni téged, vagyis a partnerét, annak nem a szerelem a fontos.
Emiatt meg ne aggódj,biztos,hogy nem gusztustalan. Ha ő nem fogadja el, majd más fogja szeretni!
:)
Elég idióta szegény. Még akkor meg kellett volna mondanod neki, hogy neked is olyan van.
De ha akkor nem tetted meg, hát mond meg most.
Ha elhagy, akkor legalább még szex előtt teszi, és nem leszel egy rossz élménnyel gazdagabb...
tudom, már tegnap mondanom kellett volna neki, amikor mondta, csak rosszul esett meg lefagytam megy kicsit meg is döbbentem, mert már ny*lt meg ujjazott is... és teljesen azt hittem hogy tisztában van vele hogy nekem milyen odalent
nem is értem hogy nyalás és ujjazás után hogyhogy nem tudja hogy nekem olyan O.o
Khm... Egy idióta a barátod.
F28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!