Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek után hogy merjek levetkőzni a barátom előtt? Most mit tegyek?
Figyelt kérdés
Még nem feküdtünk le egymással. Tegnap szexualitással kapcsolatos dolgokról beszélgettünk, és bevágott egy ilyet hogy a kilógó kisajkas p*nci olyan gusztustalan. Így szó szerint. És meg van róla győződve, hogy ez összefüggésben van a szex mennyiségével... mire én elég agresszívan támadni kezdtem, hogy ennek abszolút semmi köze a kisajkakhoz, ez csak és kizárólag genetika. Erre ennyit mondott, hogy hát nem tudom, szóval nem igazán hitte el. De nekem is kilógnak a kisajkaim... :( jó másfél centire... ő meg kijelenti hogy az ilyen az gusztustalan... így is mindig szégyelltem hogy nekem ilyen van, de azt hittem hogy előtte nem kell majd szégyenkeznem, de mit tegyek így?!2011. márc. 21. 15:27
11/41 anonim válasza:
Már nyalt és ujjazott, de nem tűnt fel neki? Ne haragudj, de ez tényleg idióta.
12/41 anonim válasza:
Bocs de szerintem is idiòta ha màr nyalt làtnia kellet volna vagy csukott szemmel csinàlta vagy az is lehet h dobni akar vagy csak simàn hüje
13/41 A kérdező kommentje:
még csak sötétben csináltuk, szóval látni nem láthatta, de szerintem érzésre azért elég egyértelmű(nek kellene hogy legyen)...
dobni meg nem akar, ebben teljesen biztos vagyok
2011. márc. 21. 16:07
14/41 anonim válasza:
Ha meglátja a puncid, és még mindig ezt mondja, akkor dobd ki, mint a macskát fosni. Az ilyen, egy lányt sem érdemel.
15/41 anonim válasza:
Szerintem meg pontosan tudja,hogy ilyen a puncid és ez egy célzás lehetett,hogy neki nem tetszik.De a lényeg ugyanaz: dobd ki!
16/41 anonim válasza:
Szóval akkor szavazzunk!
1.Dobd ki!
2.Tartsd meg!
Az én voksom,DOBD KI!!!
17/41 anonim válasza:
Kérdezd meg töle,mintha viccelnél."Ha nekem ilyen lenne szakitanál?" Ha igent mond,álj fel,és hagy faképnél.Érteni fogja nyugi.annyira nem lehet fasz.Sokan szeretik ám a "lapozos"puncit.
18/41 anonim válasza:
Szerintem meg kár ezen rágódnod.Nem kell szégyellned magad!Ő meg nem fog elhagyni,ha szeret..
19/41 A kérdező kommentje:
abban biztos vagyok, hogy nem fog elhagyni, szeret, csak akkor is annyira rossz érzés hogy lefekszik velem, szerelemből, de ettől függetlenül rondának találja a legintimebb testrészem. annyira megalázó
nomindegy... köszi a válaszokat :)
2011. márc. 21. 18:38
20/41 anonim válasza:
Én sem értem, miért baj ez neki. Nálam ez nem jelentene hátrányt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!