Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
CSajok ti elhagynátok a pasitokat ha kiderülne hogy "kokxol" szex terén semmi gond sőt! Csupán a tudat hogy cuccol zavarna titeket?
ma 23:31-köszi a felvilágosítást a meddő lesz az tényleg sziven ütött de neked sikerült megnyugtatnod...
amikor elmondta megígérte hogy soha többet nem szed semmit!
és nem akar elveszíteni mert nagyon szeret és el is hiszem neki! végül is nem csalt meg,sosem bántott még szóval sem,jó ez nem mentség de amiatt még ugyan úgy szeretem.
Ez így volt, szal tényleg sok vizet ittak meg, 6 liter 3 óra hossza alatt, az azért adja:D
Egyébként az is igaz, h sok pletyka terjeng, nem minden cucc ver annyira oda, tolsz egy-két kúrát annyira nem vág haza.
Az, h sokat hamisítanak, aztán ebből van probléma.
szivesen:)
elhiszem hogy sok nőt zavar ez és megértem,de emiatt
elzavarni a párotokat szerintem hülyeség lenne...
ha pld-vesszük mi van azzal aki félre b@szik meg üti veri a barátnőjét?! az semmivel nem jobb sőt! mégis sok nő tűri mert szereti és bízik benne hogy megváltozik de sose fog! a koksz csak a kisebbik rossz szerintem de a feleségem is eltudná mondani hogy megromlott e a kapcsolatunk vagy sem a cucc miatt szeretem ő is és megértette! ennyi az egész...
a sok leereszt a karom köcsögnek meg üzenem az enyém nem eresztett le! pedig nem is edzek csak ritkán a munkám miatt.. mégse mentem össze!! felejtsétek már el ezt a sok f@szságot! aki "összement" valószinű hogy kis hobbygyúrós volt és azt hite beszedem és ennyi az egész az ilyen meg is érdemli!!
23:31-voltam
utolsó grat hibátlan megfogalmazás;)
és te vagy az élő példa a sok kis okoskodó f@sznak...
Egy gyors kérdés a "hozzáértőkhöz":
Ti nem eresztetettetek le az abbahagyás után, úgy hogy kokszoltatok, egy kicsit sem? Mert rólam rengeteg ment le egy év alatt. kb 8-10kg al csökkent a súlyom. Sztem az mind izom volt. Vagy a normál étrendre váltással csesztem el?
Vagy edzeni kell? csak elég minimálisat, mert időm már nincs ilyesmikre...
"leereszthetsz" de nem a kokszolás miatt hanem mert sokáig nem edzettél! ha nem edzel az izmok vesztenek a formájukból és persze "össze zuhansz"
de amit egyszer felépítettél az "hamar" vissza jön..
pld:egy haverom külföldi munka miatt kihagyott 8-hónapot
és meglátszott rajta a súlyvesztés nem is kicsit,pedig ő soha nem kokszolt ezt biztosan tudom!
a lényeg:újra elkezdett edzeni és 2hónap múlva úgy nézett ki mint régen és csak tömegnövelőt ivott semmi cucc..
meg persze rendes kaja!!
ha rendbe rakod a kajád! veszel egy frankó tömegnövelőt..
és szép lassan fokozatosan terhelve(nem ész nélkül)!! elkezdesz edzeni hidd el vissza jön a régi formád;)
23:31-voltam 30/f
Kedves "23:31-voltam 30/f"!
Köszönöm a válaszod, ínyemre volt!
Akkor bele is kezdek, -bár időm tényleg nincs sok - hogy kinézzek valahogy mire jön a strandszezon :)
Meg nem tudom, hogy ti, hogy vagytok vele, de hiányoznak a csöcseim. Imádtam ahogy remegtek, mikor lépcsőztem ;)
(Nem, nem a háj miatt)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!