Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
CSajok ti elhagynátok a pasitokat ha kiderülne hogy "kokxol" szex terén semmi gond sőt! Csupán a tudat hogy cuccol zavarna titeket?
Figyelt kérdés
2011. márc. 20. 22:44
2/39 anonim válasza:
Igen, bár szerintme ezt előre is le lehet szűrni, de ha mégsem veszem észre és később derül ki, egyből ott hagyom és vissza se nézek..
3/39 A kérdező kommentje:
főleg lányok válaszát várom és kort is írjatok köszi....
2011. márc. 20. 22:45
4/39 anonim válasza:
Persze, hogy zavarna. Olyannal nem avatkozom, akiről nem tudom hosszú távon elképzelni a dolgot. Viszont nekem egy olyan ember, aki ilyesmit használ még rövid távon sem kellene. Ha képtelen felfogni a káros hatásokat, akkor felesleges is próbálkozni bármivel.
5/39 anonim válasza:
hát ha valaki csinálja az tuti beleront a szexbe is. úgy értem nem áll föl rendesen a bráner. saját tapasztalat.
6/39 A kérdező kommentje:
első: a kokx=szteroid
utolsó: és ha akkor kezd cuccolni mikkor már veled van régóta és szereted akkor is elhagynád??
2011. márc. 20. 22:47
7/39 A kérdező kommentje:
A válasz megírásának időpontja: ma 22:46
a szexbe is beleront?? ezek szerint volt olyan pasid aki szteroidokat szedett? és nem volt jó vele a szex..
2011. márc. 20. 22:49
8/39 anonim válasza:
Elhagynám. A szteroid egyébként sosem fog igazi izmokat csinálni. Én egy értelmes ember vagyok, elvárom a páromtól is, hogy az legyen és ne tegye tönkre az egészségét ilyenekkel.
9/39 anonim válasza:
WTF?
Koksz-nak írják, és minden ember a kokaint érti alatta...
És am ha csak nem tervezek vele hosszú kapcsolatot, akk leszarom.
Ha meg igen, akk ha csak nem függő, akk megpróbálom leszoktatni. Különben meg mehet az annyába a narkós g*ci...
10/39 anonim válasza:
22:46 vagyok én azt hittem kokórol beszélsz. és f vagyok.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!