Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
CSajok ti elhagynátok a pasitokat ha kiderülne hogy "kokxol" szex terén semmi gond sőt! Csupán a tudat hogy cuccol zavarna titeket?
hát én fiú vagyok de elmondom a véleményem...ha most állt neki a barátod koxolni azonnal mond meg neki hogy hagyja abba!az én osztályomba van 2 is! tele van pattanással az arcuk akkorák mint egy szekrény. a hátuk, kezük, tele rettentően csúnya kiütésekkel.és gyengék mint a harmat.arról nem is beszélve hogy impotenciát okoz. most még az elején semmi probléma nincs de majd később. szoval mond meg neki azonnal hogy hagyja abba. van még valami ez a 2 srác kidobó egy szórakozó helyen valami verekedés volt egyiknek eltört a keze! és nem tudott koxolni mert gipszbe volt!ne tudd meg milyen csúnya lett a keze...összement nagyon.
erre gondoltam:D 19/F
2 napja hagyta abba..
2-éve vagyunk együtt bármit megtesz értem emiatt tuti nem hagyom el! csak rosszul eset hogy nem mondta el:S szerintem ez rám is tartozik ha rosszúl let volna azt se tudom mi baja ez idegesít csak...
leeresztet a karja?! azigen apám komoly vagy:)
akkor elmondom az én véleményem:én is kokszoltam régen és nem vizesítő szarokat toltam! már 6-éve tiszta vagyok és semmi bajom szex terén sem...a meddőséget okoz..hát nekem van egy 3-éves kisfiam és tuti nem a gólya hozta!!
emiatt nem érdemes elb@szni egy jól működő kapcsolatot..
szerintem neked inkább az eset rosszul hogy nem mondta el és nem az hogy cuccolt..
30/f
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!