Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » CSajok ti elhagynátok a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

CSajok ti elhagynátok a pasitokat ha kiderülne hogy "kokxol" szex terén semmi gond sőt! Csupán a tudat hogy cuccol zavarna titeket?

Figyelt kérdés
2011. márc. 20. 22:44
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
De ha télleg a szteroidokat értetted alatta, akk az a srác egyb*zeráns páva. Dugasd meg magad vele, oszt hagyd a pics@'ba.
2011. márc. 20. 22:55
 12/39 anonim ***** válasza:
Én viszont megértettem, hogy szteroidra gondol és továbbra is fenntartom a véleményem. Szakítanék, ahogy kiderül.
 13/39 anonim ***** válasza:
Szerintem ő a srác.
 14/39 anonim ***** válasza:
100%
hát én fiú vagyok de elmondom a véleményem...ha most állt neki a barátod koxolni azonnal mond meg neki hogy hagyja abba!az én osztályomba van 2 is! tele van pattanással az arcuk akkorák mint egy szekrény. a hátuk, kezük, tele rettentően csúnya kiütésekkel.és gyengék mint a harmat.arról nem is beszélve hogy impotenciát okoz. most még az elején semmi probléma nincs de majd később. szoval mond meg neki azonnal hogy hagyja abba. van még valami ez a 2 srác kidobó egy szórakozó helyen valami verekedés volt egyiknek eltört a keze! és nem tudott koxolni mert gipszbe volt!ne tudd meg milyen csúnya lett a keze...összement nagyon.
2011. márc. 20. 22:56
 15/39 anonim ***** válasza:

Figy én nem kokszolok becs szó.

Viszont vannak ilyen ismerősok, akik elég keményen tolják, olyan testük van meg erejük, h nem igaz.

Aztán kérdezgettem én is őket, a válasz annyi volt. h "szerinted, ha képes vagyok 50-es kart felépíteni akkor nem vagyok annyira jó, h felállítsak neki egy kábelt?"

Szal rem érted mire gondoltak.

2011. márc. 20. 22:56
 16/39 anonim ***** válasza:
A spermiumokra is kihat,szóval a későbbiekben meddőséget okozhat. Károsítja a vesét és az egész szervezetet, nem is értem hogy képes valaki ilyesmit beszedni. Alapból megköti a vizet, szóval azok az izmok nem igaziak és semmiképpen sem szépek.
2011. márc. 20. 22:59
 17/39 anonim ***** válasza:

22:56 os vagyok 19/F amugy

utolsónak üzenem hogy a koxtol nem leszel erős baszameg!

amitől nagyobb leszel az viz! azért kell sok folyadékot inni majd figyeld meg a barátod is menyi folyadékot fog inni!

18/39 A kérdező kommentje:

bocsi elírtam...

am régóta együtt vagyunk soha semmi gond nem volt vita sem!

tudtam hogy edz de észre vettem hogy sokkal "izmosabb"

meg szex terén hát pont hogy meglepett! olyan mintha sose fáradna el és szabályosan elájulok olyan jó...

rákérdeztem és elmondta hogy szteroidozik..rosszul esett hogy nem mondta el de most emiatt hagyjam ott?!de szeretem nagyon!!

19/39 anonim ***** válasza:
Hány éves?
2011. márc. 20. 23:00
 20/39 anonim ***** válasza:
senki se mondta hogy hagyd el de mond meg neki hogy hagyja abba mert nagy baj lesz belőle! remélem elolvastad azt a hosszú sztorit amit irtam
2011. márc. 20. 23:01
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!