Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk titeket zavarna ha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk titeket zavarna ha a lány akivel járni akartok ki van közösítve az osztályban ahova jár?

Figyelt kérdés
2011. márc. 20. 14:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

14:50-el egyetertek teljesen.

Sokszor azokat közösitik ki, akik mernek önmaguk lenni.Ez meg arra val, hogy van karaktere, nem egy jellemtelen valaki, aki megy a többi után, mint juh a pásztor után...

2011. márc. 20. 16:32
 12/17 anonim ***** válasza:

14.50 nél a pont, aki megy a birkákkal az nem azt csinálja amit ő szeretne.

Őszinte leszek, én egy dolgot nézek, hogy szeressem és hogy őis szeressen. Innentől kezdve minden és mindenki más le van ***

2011. márc. 20. 16:37
 13/17 A kérdező kommentje:
de cukik vagytok:)
2011. márc. 20. 18:18
 14/17 anonim ***** válasza:

Ha középiskolás és ott van kiközösítve, akkor vagy azért, mert meri vállalni önmagát, és egy érdekes karakter, vagy mert tényleg gond van vele.. De tudod, középsuliban általában nem azokat közösítik ki, akik szemét emberek, mert ott még ők a menők.

Ha valaki egyetemen is ki van közösítve, akkor azon már elgondolkodnék... Itt sokkal kevésbé nézik már az emberek, hogy jajj ez goth, ez meg kocka, stb. Nincs ilyen subkultúrafóbia, mint a piciknél...

Engem pl utáltak a gimis osztálytársaim, mert metálos is voltam, kocka is, meg még jól is tanultam. Hát ez meg FÚÚÚÚÚJ.

De ettől függetlenül ugyanabban a suliban egy másik osztályban nagyon jól elvoltam, mindig hozzájuk ültem az ebédlőben, meg az ő termükben voltam szünetben.. Ott volt pár metálos, és mivel nem egyedül voltak, a többiek is látták, hogy jól elvannak egymással, nem tudtak kiközösítődni, és így az egész társaságban benne voltak. És mivel velük voltam, engem is elfogadtak.

Most itt az egyetemen meg semmi ilyen nincs, marhajól elvagyok olyanokkal is, akiknek a stílusa 100%ban más, mint az enyém, ha amúgy emberként bírom. De ugyanezt látom másokon is.. Olyanok, akik tipikusan a gimis kiközösítettek, simán elvannak a legnagyobb partyzós társaságban is, ha van kedvük, nincs kinézés. Ha már valakit itt kiközösítenek, az valamit nagyon elcseszett.

19/N

2011. márc. 20. 18:25
 15/17 A kérdező kommentje:
Én rengetegszer próbáltam 7.-ben beilleszkedni(hatosztályos gimi).Nem sikerült mert én voltam a csicska szivattak v elkerültek.Még a rendesebb réteg is elkerült mert nem akartak velem egy rangot kapni az olyanok körében akik ki akartak közösíteni v szivatni.Egyébként a nagyobbhangú úgymond magukat menőnek tartó vicces lánykák miatt történt ez.Én csendes voltam 7.-ben hagytam magam sajnos szivatni később már megvédtem magam.Azóta nem megyek oda szinte senkihez csak néha ha tudni akarok vmit akkor megkérdezni de ha vki normálisan beszélgetni akar velem azzal kedves vagyok.Ha szívózik akkor már nem vagyok vmi kedves v lesz@rom és elmegyek mellette de ilyen csak egy-kettő van az osztályban.Én azt tapasztaltam h azért nem bírnak mostmár mert nem megyek oda szinte sose beszélgetni de ha odamennék akkor azzal lenne bajuk szal fölösleges.
2011. márc. 20. 18:48
 16/17 anonim ***** válasza:

Jaa, szóval hogy te vagy a lány? :D Erről lemaradtam.. :)

Én is hatosztályosba jártam, és mint írtam, engem is kiközösítettek. Aztán abban az említett metálos csoportban volt egy srác, aki amúgy sportolt is, ráadásul elég komolyan, és nagyon sok lány nagyon odavolt érte, jól is nézett ki... És őt nem zavarta, hogy ki vagyok közösítve, másfél évig jártunk. Aztán amikor osztálytársaim ezt meglátták, valahogy már kevésbé voltak velem szemetek, de én akkor már csak azért sem mentem oda hozzájuk beszélgetni, ha nem volt muszáj, mert nem akartam rájuk hasonlítani, és pont azokat kiközösíteni, akik addig szóbaálltak velem, amíg ők nem...

Bár utolsó évre 2-3 sráccal egész jó viszonyba kerültem, ők addig sem bántottak, amíg a sok ##### igen.. :D Amíg kicsik voltunk, addig fura volt a srácokkal beszélni, de a vége felé már nem volt gáz, sőt! Sokkal rendesebbek voltak, mint a lányok.

19/N voltam megint.

2011. márc. 20. 21:01
 17/17 anonim ***** válasza:
Engem tutira nem zavarna. Akár azért közösítettek ki egy lányt, mert "zűrös magaviseletű", akár azért, mert "csak", úgyis megtalálja a párját. Ha zűrös, akkor egy hasonlóan zűrös pasi akad mellé, ha normális, akkor normális. Egyébként középsuliban szokott ilyesmi lenni, ott már sokan nagykisfiúnak/nagykislánynak érzik magukat, megy a klikkesedés, a kiközösítés. Én gimiben fiúként sem voltam nagy klikkesedő, inkább szabadúszó. :) Sok olyan osztálytársam volt, akivel alig szóltunk egymáshoz, én meg nem voltam hajlandó beolvadni, és mai szóhasználattal élve "kocka" voltam. Nem közösítettek ki, de nem is voltam senkivel sem túlzottan jóban. Inkább a magam útját jártam (öhmmm... na igen, talán van némi szociopata hajlamom, de csitt), úgy döntöttem, nem vegyülök velük. Egyetemen másabb volt, ott jobban elfogadják az embert. Nekem is volt piercinges szájú, nagydarab fiú (!!) évfolyamtársam, voltak diszkósok, metálosok, revizionisták, ateisták, vallásosak, bal- és jobboldaliak, de megértettük egymást, nem volt kiközösítés, segítettünk egymásnak, ahol tudtunk. A csordaszellem inkább középiskolákban él, akkor folyik a nagy harc az elsőségért, az "alfahím" és az "alfanőstény" szerepéért, szinte természetes dolog az, hogy mindenki igyekszik valamiféle csoporthoz tartozni (ez az énkeresés, az identitás kialakulásának időszaka, amikor mindenki olyan dolgokat keres, amikkel azonosulni tud). Amondó vagyok, önmagad vállalásához kell a legnagyobb bátorság, főleg akkor, ha ez valamiféle kirekesztéssel jár együtt. De ha láttál westernt, akkor azokban gyakran szerepel a magányos cowboy, és ő a jófiú, aki mindig győz. :))) Annyit tudok még tanácsolni, hogy próbáld meg kitapasztalni, ki milyen ember, és azért a normálisabbakkal igyekezz beszélgetni. Egyetemen volt egy évfolyamtársam, akivel eleinte fricskáztuk egymást, később meg már sokat hülyültünk együtt, szóval változhat a helyzet. Az eredeti kérdésre válaszolva pedig csak annyit mondanék, hogy ha két ember szereti egy tiszteli egymást, akkor a boldogságuknak nem lehet az akadálya az, ha valamelyikőjüket kiközösítik.
2011. márc. 20. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!