Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk titeket zavarna ha a lány akivel járni akartok ki van közösítve az osztályban ahova jár?

14:50-el egyetertek teljesen.
Sokszor azokat közösitik ki, akik mernek önmaguk lenni.Ez meg arra val, hogy van karaktere, nem egy jellemtelen valaki, aki megy a többi után, mint juh a pásztor után...

14.50 nél a pont, aki megy a birkákkal az nem azt csinálja amit ő szeretne.
Őszinte leszek, én egy dolgot nézek, hogy szeressem és hogy őis szeressen. Innentől kezdve minden és mindenki más le van ***

Ha középiskolás és ott van kiközösítve, akkor vagy azért, mert meri vállalni önmagát, és egy érdekes karakter, vagy mert tényleg gond van vele.. De tudod, középsuliban általában nem azokat közösítik ki, akik szemét emberek, mert ott még ők a menők.
Ha valaki egyetemen is ki van közösítve, akkor azon már elgondolkodnék... Itt sokkal kevésbé nézik már az emberek, hogy jajj ez goth, ez meg kocka, stb. Nincs ilyen subkultúrafóbia, mint a piciknél...
Engem pl utáltak a gimis osztálytársaim, mert metálos is voltam, kocka is, meg még jól is tanultam. Hát ez meg FÚÚÚÚÚJ.
De ettől függetlenül ugyanabban a suliban egy másik osztályban nagyon jól elvoltam, mindig hozzájuk ültem az ebédlőben, meg az ő termükben voltam szünetben.. Ott volt pár metálos, és mivel nem egyedül voltak, a többiek is látták, hogy jól elvannak egymással, nem tudtak kiközösítődni, és így az egész társaságban benne voltak. És mivel velük voltam, engem is elfogadtak.
Most itt az egyetemen meg semmi ilyen nincs, marhajól elvagyok olyanokkal is, akiknek a stílusa 100%ban más, mint az enyém, ha amúgy emberként bírom. De ugyanezt látom másokon is.. Olyanok, akik tipikusan a gimis kiközösítettek, simán elvannak a legnagyobb partyzós társaságban is, ha van kedvük, nincs kinézés. Ha már valakit itt kiközösítenek, az valamit nagyon elcseszett.
19/N

Jaa, szóval hogy te vagy a lány? :D Erről lemaradtam.. :)
Én is hatosztályosba jártam, és mint írtam, engem is kiközösítettek. Aztán abban az említett metálos csoportban volt egy srác, aki amúgy sportolt is, ráadásul elég komolyan, és nagyon sok lány nagyon odavolt érte, jól is nézett ki... És őt nem zavarta, hogy ki vagyok közösítve, másfél évig jártunk. Aztán amikor osztálytársaim ezt meglátták, valahogy már kevésbé voltak velem szemetek, de én akkor már csak azért sem mentem oda hozzájuk beszélgetni, ha nem volt muszáj, mert nem akartam rájuk hasonlítani, és pont azokat kiközösíteni, akik addig szóbaálltak velem, amíg ők nem...
Bár utolsó évre 2-3 sráccal egész jó viszonyba kerültem, ők addig sem bántottak, amíg a sok ##### igen.. :D Amíg kicsik voltunk, addig fura volt a srácokkal beszélni, de a vége felé már nem volt gáz, sőt! Sokkal rendesebbek voltak, mint a lányok.
19/N voltam megint.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!