Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk titeket zavarna ha a lány akivel járni akartok ki van közösítve az osztályban ahova jár?
Figyelt kérdés
2011. márc. 20. 14:30
2/17 A kérdező kommentje:
Tételezzük fel h nem jársz vele egy suliba és veled normális, rendes csak az osztályában ki van közösítve
2011. márc. 20. 14:31
3/17 anonim 

válasza:

Nem, de azért arra lehet, hogy kíváncsi lennék, hogy miért.
4/17 anonim 

válasza:

Naná,azonnal dobnám,hát mit gondolsz!!!?
na ne viccelj. :/
5/17 anonim 

válasza:

nem zavarna. annál jobb mert nagyobb a "szeretetigénye" ésha nekem bejön vagy valami akk hova szarjak h kivan közösítve
6/17 anonim 

válasza:

Örülnék neki, legalább nincs konkurencia (egyéb hímek) és egyéb zavaró tényező (egyéb nőstények).
7/17 anonim 

válasza:

velem is ezvolt és dobtam a csajt a csudába :D
8/17 anonim 

válasza:

Nem zavarna, de azért kíváncsi lennék, miért van kiközösítve.
9/17 anonim 

válasza:

Nekem tanulólány volt a párom, mikor összejöttünk. És nem is tudom, hogy ki volt-e közösítve vagy sem, mert nem is beszéltünk arról, hogy mi van a sulijában. Amúgy ha valaki ki van közösítve, az bennem mindig azt a benyomást kelti, hogy nem megy a fősodorral, nem komformista, mer az lenni, aki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!