Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz, ha anyósom előtt meztelenkedek?
Figyelt kérdés
Fél éve mentem férjhez. Jelenleg a férjeméknél lakunk, de anyósom is ott lakik. Apósom rég elköltözött. Tusolás után még egy ideig szeretek meztelenül maradni. Ezt a szokásomat még a szülői házból hoztam. Férjemet sem, anyósomat sem zavarja. Én is láttam már őt ruha nélkül. Tegnap este két barátnőmmel beszélgettem, és elmeséltem nekik hogy szeretek itthon meztelenkedni. Nagyon megdöbbentek, és mind a ketten mondták,hogy nagyon gáz vagyok. Nem értem, hogy mi ebben a gáz? Más is szégyenlős az anyósa előtt?2011. márc. 19. 17:12
11/14 anonim válasza:
Prüdek a barátnőid, ők ezt a szokást hozták otthonról... Nincs ebben semmi szégyelni való felnőtt emberek vagytok és ha az anyósod nem panaszkodott biztos nem zavarja. Szóval ne foglalkozz azzal, hogy mit mondanak mások!
12/14 anonim válasza:
Seeker válasza:
"Hát én biztos nem lóbálnám előtte a himbilimbit, de más ház, más szokások."
Te állat! ez egy nő!!! "Fél éve mentem férjhez."
szövegértés Baz*dmeg!
Attól még, hogy a kérdező nő, a válaszadó lehetett férfi, aki nem akarná az anyósa előtt lóbálni. Nagyon értelmes vagy.
13/14 anonim válasza:
Atya ég, itt minden kérdésnél ennyit okoskodnak? Totál lefárad az agyam ettől...
Én az életben nem tenném, mert nem vagyok olyan viszonyban a tagokkal, de ha Te jól érzed magad akkor miért lenne gáz? Elvégre Ádám és Éva is pucéran rohangáltak annó. (mielőtt jönne a nagyeszű beszólás, közlöm, h vicc volt...grrrrrr)
14/14 anonim válasza:
lOOL Azért normálisak nem vagytok egészen xDDD LOL
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!