Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Verseng velem az anyósom?
Lányok, ti tapasztaltátok már azt, hogy az anyós megpróbál veletek versengeni a pici fia miatt?
Sokszor megfőzi a fiacskája kedvenc ételét, sütijét, majd áthívja magához hogy direkt az ő kedvéért főzött, miközbe mi, nők, szintén készültünk az ebédre/vacsorára...
Karácsonyi ajándékozásnál is próbál évről-évre drágább ajándékot venni.
Ha tapasztaltatok már hasonlóakat leírnátok hogy mi volt az és hogy hogyan zajlott? (mennyi ideig tartott, vagy már esetleg évek óta fenn áll az állapot, zavar ez téged? beszéltél vagy talán már össze is vesztél e miatt a pároddal? )
Egyértelmű nem szeret túlzottan csak nem mondja meg a szemedbe az anyósod.
Ha egyedül lakik akkor megértem pláne ,hogy a fiáról van szó.
Beszéld meg a férjeddel ,hogy mit gondolsz a dologról és általában megoldódnak az ilyen apróbb problémák.
Előfordul az ilyesmi, bár ha mértékkel csinálja, az még nem baj.
Beszéld meg először a férjeddel, majd esetleg vele is, hogy ne játsszatok már ilyet... inkább beszéljétek meg egymással a dolgokat.
Anyósvers:
Hasonlít egy tapírra, de nem méltó a papírra.
By Getaway
Én az anyósommal sokszor nem is versengést érzek, és szerintem a tied sem az, hanem próbálja magához édesgetni a kisfiát, ha úgy nem is tudja, mint te:-), de próbálja. Nálunk a következő a szitu: ha sütök vagy főzök vmit, ő rá néhány napra megcsinálja. Ha vmit vettem magamnak, pl. egy sárga pólót, rá egy hétre ő is vesz, az enyé inkább etanolt lát bennem, akit le akar utánozni,mintha én lennék az ötletadó, mert nincsenek saját gondolatai. Kirakok a balkonra virágládát, ő sose rakott ki, hát most ő is kirak. Hát, ez is érdekes, de hogy mért utánoz,,nem tom.
A tied eggyel izgibb,de annak csak örülnék, ha a fiának szép dolgot vesz, az meg hogy süt,főz, ahogy te is,szerintem jó, már ha a férjed a tiédet is úgy dicséri, mint a mamiét. Ja, és mégegy dolog, amiért látod neked nem kell teperni,hogy bármit csinálhat, visszaédesgetni sütivel,ajándékkal senkit nem lehet. És it meg van lőve. Tisztában van vele, hogy máshogy nem tudja átédesgetni a kisfiát, ezért folyamodik ilyen módszerekhez. Neked nem kell tenned semmit ellene, hisz már látszik ki a győztes, itt neked nem kell teperned a férjed kegyeiért. összeveszni nem vesznék emiatt a párommal, de az pl idegesítene, ha főznék én is és a férjem inkább a mamáét enné meg, akkor megmondanám: nem azért teperek a konyhában két úrát, hogy te a mamánál kajálj! A maminak meg mondd meg, hogy legközelebb, ha át akar hívni bennetek kajára, akkor szóljon, mert annak nincs értelme, hogy midketten főzzetek, az csak pénzkidobás, időpazarlás,és persze a kaja frissen jó! Ja, és túl gyakran nem kell átmenni hozzá, egy héten egyszer max. , hisz nektek is van saját életetek, magánélet, amibe nem kell anyósnak bent ücsörögni, remélem a férjednek is ez a véleménye!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!