Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan viselkedjek az anyósom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan viselkedjek az anyósom előtt, vagy mit csináljak vele?

Figyelt kérdés
Na jó, az még túlzás, hogy anyósom, inkább csak a barátnőm anyjáról van szó. Tudja a fene miért, de nem bír engemet. Barátnőm mondta, hogy az előző párja épp emiatt hagyta el őt és a kislányát is. Az anyja valahogyan nem bír elviselni egyetlen férfit sem a közelében. általában eléggé illuminált állapotban is van, ilyenkor semmilyen kérdésre nem válaszol, csak káromkodik, fenyegetőzik. A poénokra nem reagál, ha pedig beszólok neki, még ő van megsértődve. Egész nap dolgozok a ház körül, de szerinte csak verem a f...t egész nap. Általában semmi bajom az emberekkel, de ez már nagyon kiakasztó. Én ezért mondjuk nem fogom elhagyni a barátnőmet, de elég zavaró, hogy reggelente rám sem néz az öregasszony, nem is köszön, ha pedig szól hozzám, úgy beszél, mintha egy kutyához szólna. Elköltözni mostanában nem tudunk, mert nincs rá keret, barátnőm azt mondta, hogy ne is foglalkozzak vele, mindig ilyen, majd lenyugszik. Mondja ezt már egy éve, de én már úgy érzem jobb lenne, ha máshol nyugodna. Ezt a helyzetet hogyan lehetne máshogyan kezelni, minthogy tovább tűröm a barátnőm miatt?
2009. szept. 28. 10:40
 1/8 anonim ***** válasza:
27%
meg kell értetni a barátnőddel, ha szeret, akkor elköltöztök messze az anyóstól. ha nem, akkor maradhat, de én a helyedben lelépnék máshová, keresnék más nőt
2009. szept. 28. 10:44
 2/8 anonim ***** válasza:
75%

Az én szüleim pont ilyenek, senkit nem tolerálnak körülöttem, szerintem a költözés az egyetlen megoldás, amilyen gyorsan csak lehet, addig levegőnek kell venni az öreg hölgyet. Lehet nem lesz annyira kényelmes életviteletek, ha elköltöztök, de a nyugalmatok érdekében muszáj lesz. Ha nem, akkor a vén vámpír megkeseríti a kapcsolatotokat, bármi szép történik, ott lesz visszafogó erőnek, és a boldogságotokat elrontja.

Szegény lányt sajnálom, és együtt érzek vele, mert hasonló helyzetben vagyok, tarts ki mellette, és vidd el onnan :)

2009. szept. 28. 11:05
 3/8 anonim ***** válasza:
75%
Tűrni, tűrni, tűrni... Hidegvér és jóindulat! :))
2009. szept. 28. 11:06
 4/8 anonim ***** válasza:
75%
Vásárolj neki piát rendszeresen, biztos megkedvel.
2009. szept. 28. 11:34
 5/8 anonim ***** válasza:
Amint lehet költözés. Addig is keresztül kell nézni az anyóson. Ha meg már nem bírod akkor menj el valahova ahol ki tudod ordítani magad.
2009. szept. 28. 12:27
 6/8 anonim ***** válasza:
Már pedig el kell költöznötök, még ha nem is fog másra tellni. Anyóssal együttélni még a normálissal sem lehet, arra is rámehet a házasság, hát még egy ilyennel.
2009. szept. 28. 14:11
 7/8 anonim ***** válasza:

Igyál versenyt a vén szeszkazánnal és ha Te nyersz, akkor nem szólhat rád többet egy rossz szót se!

Viccen kívül: én is a költözést javaslom, amint megoldható lesz. Egy alkoholistával (aki még anyós is - ezt vegyük halmozati büntetésnek) egyébként is nehéz szót érteni, ő ráadásul fel se fogja, hogy a lányának árt vele.

2009. szept. 28. 20:28
 8/8 A kérdező kommentje:

csodálom senki nem mondta az ásót és és a lapátot. :)

Szerintem sincs más megoldás, mint költözni. De fogalmam sincs honnan lesz rá pénzünk, hiszen a kislányt is nevelni kell.

2009. szept. 30. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!