Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meghalt az anyósom, hogy kezeljem ezt a helyzetet?

Figyelt kérdés

Párom édesanya (jövendőbeli anyósom) rákban meghalt három hete. Mindenkit nagyon megviselt az utolsó időszak, a léépülése, kórház, kezelések stb. Szörnyű kimondani de végül is mindenkinek megkönnyebbülés hogy nem szenved többet, már évek óta tudtok hogy eljön ez a pillanat.

A párom viszont teljesen kikészült. Nem tudom már kezelni, agresszív, erőszakos, kiszámíthatatlan lett.

Kezdek nagyon aggódni érte, ez nem az a szokásos gyász, érzem hogy valami nagy baj van, néha összefüggéstelenül beszél, váratlan reakciói vannak, egy percben nevet,pörög, a következőben összezuhan és könnyezik.

Én meg már nem tudom mit tegyek hogy jó legyen, megszólalni is félek, nem tudom mikor vigasztaljam vagy mikor csináljak úgy mintha mi sem lenne.

Már én is teljesen kikészültem ettől, persze sajnálom hogy meghalt az anyósom de az élet megy tovább, nem akarom hogy rámenjen erre a párom vagy a kapcsolatunk.

Igyekszem mellette lenni, támogatom mindenben és bármiben, de ő legtöbbször csak támad számon kér idétlen gyerekes apróságokat amiket azelőtt észre sem vettünk, düh rohamokat és féltékenykedési cirkuszokat produkál pedig ő nem volt ilyen. Minta hogy ennyire érzelgős sem, naponta százszor hív és mondja hogy szeret és sír, és "gügyög" nekem.

Kétségbe vagyok esve nem tudom mi a helyes, mit csináljak?

2010. okt. 1. 22:47
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Keress egy szakembert.
2010. okt. 1. 22:52
 2/9 anonim ***** válasza:

Ha valakinek meghalnak a szülei az egy kegyetlen helyzet... Főleg, ha a szülő-gyerek páros jóban volt. Mellette kell, hogy állj, és megértsd neki ezeket a dolgokat, hiszen naponta eszébe juthat az a gondolat, hogy nem látja többé!

Kimerült idegileg...

Szerintem programokkal kellene a gondolatait elterelni erről az eseményről...Lassan megnyugszik, de most még új ez a helyzet...

Ha nem javul rövidesen javaslom kérdezz meg egy szakembert;

[link]

Minden jót!

2010. okt. 1. 22:59
 3/9 anonim ***** válasza:
0%
Azért ilyen rohadt későn számítana az ember egy pár jó anyósviccre :(
2010. okt. 2. 00:17
 4/9 Holdtündér ***** válasza:

Nehéz helyzet.

Biztos ki van készülve idegileg.

Én is azt tudom javasolni, hogy kösd le a figyelmét. Kiránduljatok, mozi, bármi, csak ne kezdjen el gondolkodni.

2010. okt. 3. 22:46
 5/9 anonim ***** válasza:

Mi az, hogy nem szokványos gyász, csak három hét telt el, az Istenért... Lehetnél vele megértőbb, beszéljétek át, légy a támasza, nem hülye programokkal kell a szőnyeg alá seperni a problémát és rögtön dilibogyókkal tömni...

A nők egyszerűen képtelenek túllátni a saját gondjaikon... Ha gügyögni akar, vegyél részt ebben, és szeresd rendületlen. Ezért még nem kell pszichiátriára cibálni; normális, szerető társ mellett helyrejön ezek nélkül is.

2010. okt. 3. 23:25
 6/9 anonim ***** válasza:
ezt neked kell érezni... Ha úgy érzed beszélj vele, és kérj segítséget szakembertől. vagy csak egyszerűen tarts ki mellette, lesz ez még jobb.... esetleg próbálj meg a kedvében járni, kényeztetni, hogy érezze, hogy nem maradt egyedül. Sok sikert!
2010. okt. 4. 09:17
 7/9 anonim válasza:
Lehet, h. a feleséged, élettársad az életben nem úgy viselkedett, ahogy kellett volna a szülővel és most jött rá, h. már nincs mit tenni. Egy ember nem hisztériázik, ha ilyen baj van. Bár én közel vagyok a 30hoz gyerekként élek mindennap, ahogy Márai Sándor is írja A bűvész idézetben. Anyám és apám nem volt ilyen gyerek természetű, főleg abszolút felnőttek voltak kamasz éveimben, de 15 éves korúktól ők is gyerekek lettek megint velem. Apummal a mai napig egy klubban sportolok lányként. Emellett élem a saját életemet. Az életben kell élni nem a halál után. Nem értettem soha azokat, akik az életben nagy dumájuak voltak és miután eljött a halál aztán "keltek ki magukból és jártak 1 nap többször is a temetőbe...
2010. okt. 4. 12:29
 8/9 A kérdező kommentje:

(én vagyok a lány, a vőlegényemről van szó)

Kegyetlenség lenne most elhagyni tudom, de nem tudom meddig bírom.

Tegnap este társasággal mentünk iszogatni. Már megivott néhány pohárral, olyan cirkuszt produkált mindenki előtt, az egy dolog hogy tök kínos volt a bárban idegenek meg barátok előtt de nagyon meg is bántott, szépen le k*rvázót ráadásul ezt a dührohamot humorral, cinizmussal és iróniával keverte, hogy mennyi egy menet és mennyiért vállalom be a többiekkel, hogy x csajról(közös ismerős aki már egy ideje próbálkozik nála) nézegetett meztelen fotókat amiket küldött neki meg hasonló gyerekes dolgok. Ekkor többiek megpróbálták leállítani, elkezdett durvulni a helyzet én teljesen kiborultam és elindultam hazafelé. Utánam jött és elkezdett zokogva tréden csúszva bocsánatot kérni. Ezt mind megint az utcán közönség előtt, megsajnáltam, megbeszéltük, bocsánatot kért (de ezt hetek óta naponta többször eljátssza, gondolkodás nélkül megbánt, indulatos aztán jön a sírás és a bocsánat)

Már kezdtünk megnyugodni amikor elment mellettünk egy részeg férfi és valamit beszólt, de semmi extra ilyen előfordul, a barátom meg neki rontott. Megpróbáltam visszatartani, könyörögtem, fenyegettem hogy ne tegye, de ellökött. Életembe nem ijedtem meg még ennyire, majdnem összeestem. Ezek után azonnal otthagytam, sokkos állapotban hazarohantam a szüleimhez. Ma persze megint bocsánatért könyörög hogy jaj ő soha többet, ő úgy sajnálja, megöli magát ha nem bocsájtok meg. Én meg szeretem de nem tudom még mennyi ilyen lesz, így nem lehet élni hogy mindig cselekvés után esik pánikba hogy ezt nem lett volna szabad. Már azt sem tudom hogy köze van-e ennek az anyja halálához vagy ez az ő igazi arca.

Kétségbe vagyok esve, félek tőle,ha elborul az agya nem tudja kontrollálni magát, neki megy mér a barátainak is, mi van ha legközelebb nekem esik?

Nem ebbe az emberbe szerettem bele, már abban se vagyok biztos hogy létezik-e az az ember vagy csak az "udvarlási" periódusba volt olyan és most hogy komolyra fordult a kapcsolatunk ráadásul az anyja is meghalt már nincs kedve megjátszani magát.

2010. okt. 4. 20:16
 9/9 anonim ***** válasza:

Szia!

A linket amit küldtem, tedd fel a kérdésedet egy szakembernek, mi itt csak találgatni tudunk, de Neked is az lenne a legjobb, ha minél gyorsabban lenne megoldás a problémádra! Egy-két nap alatt válaszolnak, és ugyanúgy anonim, mint ez az oldal!

Üdv!

2010. okt. 5. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!